Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dayafterweweredrunk

Marketing

POST POSVEĆEN IVORU!!!

Evo mene opet ljudi moji! Ovaj put sam stvarno znala o čemu bi pisala, pa mi je jedan frend zaprijetio da će me ubiti ako ne napišem post o njemu. Isprva nisam htjela jer je bilo glupa ideja, ali ˝banana˝!!! Ima strašne metode nagovaranja!!! Pa....evo nešto o njemu!!!! Njegovo ime je Ivor, a preziva se Dalsaso. Rođen je u BiH- hahahahaha šala mala!!!! Rođen je u Rijeci 22.07.1989. godine. On je dobar, uzoran i …..i……jako lud za mojom frendicom iz osnovne – Sendi!!!!!! Pa srećo, sretno ti bilo!!! Evo još neke pojedinosti o njemu: visok je 178 cm, ima 66 kila, kada bude bio ˝veliki˝ želi biti neki menadžer u ugostiteljstvu i turizmu ili želi biti sam svoj šef. U malom intervjuu rekao je da bi volio biti u playboyevu carstvu, ali samo pola godine (da se iživi na svim playboyevim curama – tamo bi ga 100% izliječili da čuje i vidi, ako mu ne bi oči ispale od gledanja ljepšeg spola) hahahahaha-šala Ivore!!! Kao što je većina razreda primijetila, on je hiperaktivan, znatiželjan, osjećajan (uvijek plače na Titanic i pjesme od Celin Dion, hahahahahahahahahahahaha), dobrodušan, popustljiv i lijen!!! On želi da svi znaju da je jako hrabar i odličan frend – neki su se i uvjerili u to (poput mene)!!! On trenira kick-box i vrlo je ponosan na to!!! Što još treba reći o njemu……..oh, skoro zaboravih, trenutno je slobodan, zato cure navalite!!! I još drage moje cure, ako želite njegov broj, ostavite komentar, i broj će osvanuti!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Evo lika koji me natjerao da napišem ovaj blog!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I evo još jedna sličica iz bliza!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

E i da, još vam moram ovu sličicu pokazati, ovo vam je Ivor, u ovom trenutku pere moj auto!!!! Ahahahahahahahahahahahaha!!! Da je to on, nema teorije da bi pisala ovo na blogu i objavljivala njegove sličice, bio bi samo moj!!! hahahahahahaha

Još sam nešto zaboravila. Jedna cura iz škole me zamolila da joj stavim slike sa izleta na moj blog!!!! Pa evo srećo!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hahahahahaha!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Juhuuu!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

evo i zadnja sličica jer ostale nisu dobro uspijele!!!!

Dragi ljudovi pozzzz do idućeg puta!!!!


Post je objavljen 29.11.2006. u 21:56 sati.