Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetcoffe

Marketing

za one koji žele dijeta UN!!

Danas sam sasvim slučajno na kavi sa svojom dear frendicom Mare saznale da ona želi smršaviti putem trenutno najpopularnije dijete u Hrvatskoj - dijete UN-a. S obzirom da svi u tramvaju bruje samo o tome skužila sam da je to za one informiranije Zagrepčane postala nova IN tema. Sukladno tome odlučila sam za sve one koji možda žele skinuti pokoju kilicu ili možda savjetovati nekom drugom da to učini napisati što je potrebno da bi ovom tzv. "magičnom dijetom" to i uspjeli. Pa ako je uspio naš dragi gradonačelnik i Ira iz Colonie valjda ćemo i mi pa let´s go:
Cilj ove tzv. UN - dijete je da pored skidanja viška kilograma, dovede do promjene u metabolizmu, čime se garantira da se skinuti kilogrami neće vratiti. Dijeta traje 90 dana i za to vrijeme se oslabi od 18 - 25 kg. Ako je potrebno skinuti manje kilograma dijeta se može prekinuti, ali onda neće doći do promjene u metabolizmu. Doručak je isti svih 90 dana - VOĆE koje se uvijek jede u paru (npr. dvije jabuke, dvije kruške ili šaka sitnog voća). Dijeta uvijek počinje proteinskim danom i poslije voćnog dana ide opet proteinski dan.

REDOSLIJED DANA SE NE SMIJE MIJENJATI!!

PRVI DAN

RUČAK: Meso kuhano ili pečeno u količini od tri manje šnicle, jedan komad kruha, salata (u neograničenim količinama). Na kraju popiti dva decilitra juhe bez rezanaca. Umjesto mesa mogu se pojesti tri jaja - kuhana ili pečena. Mlijeko i sir mogu se jesti samo ovog dana. Juha se mora obavezno popiti.
VEČERA: Isto što i za ručak, samo bez juhe. Treba voditi računa da ako je za ručak bilo meso, isto mora biti i za večeru. To vrijedi i za jaja.

DRUGI DAN

RUČAK: Grah, grašak, leća, riža, krumpir (obavezno kuhano uz dodatak začina - bibera, kečapa, kuhane rajčice, origana) komad kruha i salata.
VEČERA: Isto što i za ručak samo u manjoj količini. (npr. pun tanjur za ručak, pola tanjura za večeru)

TREĆI DAN

RUČAK: Kuhano tijesto uz dodatak začina, pizza samo sa kečapom, ili bilo koje slano pecivo veličine jedne pizze u pizzeriji.
VEČERA: Dva manja komada torte ili 3 - 4 kolača, 3 kugle sladoleda i obavezno rebro čokolade za kuhanje.

ČETVRTI DAN

RUČAK: voće
VEČERA: voće

Tri puta za vrijeme dijete (jednom mjesečno) treba držati VODENI DAN, koji ide poslije voćnog dana, a poslije njega se nastavlja s proteinskim danom. Kava, čaj, mogu se piti u neograničenim količinama ali bez šećera. Poslije završene dijete jede se normalno, s time što voće ostaje još 90 dana za doručak. Ako se u naredna tri mjeseca od završetka dijete izgubi 5 kg, znači da je došlo do promjene metabolizma. Ako se ne izgubi, dijetu treba ponoviti. DIJETA SE NE SMIJE PRODUŽITI, AKO JE POTREBNO SKINUTI JOŠ KILOGRAMA, DIJETU PONOVITI TEK ZA TRI MJESECA!!


Nadam se da će vam upute koristiti barem u manjoj mjeri, nemojte pretjerivati da slučajno ne bi ugrozili zdravlje koje je u cijeloj toj priči ipak najbitnije. Ako se ne odlučite zbog vlastitog skepticizma na dijetu čekajte da je ja isprobam pa vam javim rezultate, naravno ako budem dovoljno uporna.
Veliki kiss do slijedećeg puta - VAŠA ŽLJIDI!!!

Post je objavljen 28.11.2006. u 20:27 sati.