Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

mOjih pAR na zBivaNja oKo Nas

#1 vijest...Papa u Turskoj, sta je uopce isao tamo, necete me, hvala. security veci nego kad je bush bio...ipak sramotno. Turci mu prijete smrcu, protestiraju i seru, i mi to trebamo pustiti u Europsku Uniju?

Britney i Paris Hilton su nove najbolje prijateljice! Iz New Yorka ravno u Vegas party i iz Vegasa ravno na Hollywood Hills, jucer do 5. ujutro. Britney je 25., 2 put razvodjena i sa dvoje male djece, i sad mi trebamo ponovno kupiti image kako je razuzdana i izazovna i nakon svega single i available. Vec je uslikana kako izlazi iz auta bez gacica (i sa 20ak kila viska); tak je to kad vam Paris daje free press lekcije. Da mi je cuti duboku konverzaciju izmedu njih dvije jebote...

Unatoc mome silnom promoviranju Seve na ovom blogu, otkazana joj je cijela turneja po Americi jel nije niko ziv kupio kartu, navodno u Atlanti je prodala 7 karata. Zivjeli nasi pop idoli!

Sisato cudoviste Pamela Anderson Lee Rock Richie, razvedena je nakon 4 mjeseca i 4 ceremonije vjencanja...kakvog li iznenadenja.

Sinoc pijemo pive kod lege Adama i on nesto prcka po Ebayu i nademo Lakers-Nets karte za $25 !!! i kazemo idemo. Gledao sam Clipperse jedno 5 puta, i Sunse jednom, ali nikada Lakerse, jel ih inace ne mogu smislit, no mislim ajde da vidimo i tu jad. Sramotno je da prije 2 sezone nisi mogao kupit kartu cijelu sezonu unaprijed, kao iz Bulls MJ dana, a danas je kupis za $25 3. sata prije tekme. Iako je bilo interesantno viditi Kobeja (s idiotskim brojem 24!), pHilla, Cartera i Kidda, bila je to jedna od najdosadnijih tekmi koje sam ikada gledao. Poluvrijeme doduse nije bilo nimalo dosadno zato sto su Laker Girls smoking hot. Da Lakersi su dobili, nisam vidio Jacka, no jos gore ni Jay-Z-a i njegovu beautiful B. (za one neupucene, Hova je vecinski vlasnik Netsa). Za uzvrat vidio sam Srba na parketu kolko oces-radmanovic, kristic i slovenac vujacic. Nisam mogao vjerovati kolko publika oko mene ne kuzi pravila i igru kao cijelost. Jedna meksikanka je vikala takve budalastine da smo Adam i ja vristali, npr. na fast break pointu vice D-fence, pljescu kad je mrtva lopta i tak dalje. To su moji show off sugradani. he he

To je moj rant za danas. Thanksgiving break bio je jedan od najrelaksirajucih perioda od Havaja.
Pogledajte tu pod linkz sto se dogodilo na danasnji datum, slucajnost ili?

KomentarisHite i cujemo se.
Novi Ege coming out soon...
All Is One, B

Post je objavljen 27.11.2006. u 06:22 sati.