Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kkkingtrade

Marketing

-Seniori Kingsa i dalje nastavljaju svoj niz-

A 2 LIGA KOŠARKAŠA
Image Hosted by ImageShack.us
26.11.2006
Trilj,dvorana osnovne škole 18 h
Suci:Jelić i Markoš(Split)

KK CETINA Trilj - KK KINGTRADE Makarska 99-74
Rezultati po četvrtinama:
1. 29-14
2. 24-19
3. 19-21
4. 27-20
--------------------------

-Makarani su prve četiri minute odlično otvorili susret,stvorili prednost od šest koševa razlike,što je iznenadilo domaćine koji rano zovu minutu predaha.Nakon time-outa domaći rade pritisak po cijelome terenu a gosti u tranziciji gube previše lopti i unatoč uputama sa klupe i izmjenama do kraja četvrtine Cetina se odvaja na 15 poena.Kroz sve ostale četvrtine makarani su bili ravnopravni suparnik ali prednost suparnika nisu uspijeli smanjiti.

-Izjava trenera Makarana:Gotovo svaku utakmicu mi gubimo na isti način.Umjesto da na presing protivnika po uigranoj varijanti postignemo lake koševe i povećajemo svoju prednost,moja ekipa pokloni i lopte i utakmicu.No to je škola koju moramo proći i koju sada skupo plaćamo.

-Kod Makarana se sve više svojim igrama ističe mladi Armin Saračević(89 godište) koji je na ovoj utakmici zabilježio 11 poena,ali na posljednje 3-4 utakmice zabija 15-tak koševa u prosijeku.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

-samo da najavimo sljedeći post bit će o najvećoj košarkaškoj legendi Hrvatske košarke svih vremena-o Draženu Petroviću-
-mahwavewavemah-

Post je objavljen 27.11.2006. u 21:07 sati.