Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arcadia999

Marketing

Bljuje mi se...

Da, bljuje mi se. Bio sam jebeno pretolerantan i nisam nipočemu pljuvao danima. Dakle, vrijeme je da se ispušem.

Iskreno, pokušao sam biti tolerantan, ne podjebavati druge ljude jer su glupi i jer slušaju glazbu koja je za kurac. Ne, nisam ni ja savršen, ali sam od prosječnog Hrvata (čitaj, debila) bolji. Koliko glazbenim ukusom, toliko i inteligencijom.

Počnimo...burninmad

Punksi

Ok, protiv vas nemam puno toga. Osim kaj slušate zadnje smeće. Mislim nabijanje po gitarama, brutaliziranje bubjeva i deranje u mikrofon nije nužno glazba. I za to treba talenta. Ima tu dobrih bendova. Ramonesi, Pistolsi, i legednarni Clash. Iako ovaj zadnji bend nije čisti punk, no kronološki. I recimo-punk bendovi kao Velvet Underground, Iggy Pop, Joy Division, Siouxsie and the Banshees. No u zadnje vrijeme popularizirao se cro- tj. balkanski punk. Ok dečki, cijenim vas. No prestanite svirati. Live ste grozni, nula profesionalnosti. Snimke, ja bih bolje snimke na wc-u napravio. Strava ljudi.

Rockeri koji slušaju Gunse i Nirvanu

Mala usporedba...

kraj 80-ih: Amerika- Gunsi, GB- Stone Roses.

Naravno, nitko od debila ovdje nije ni čuo za Rosese (Stone). No svi izvan Hrvatske su uredno čuli za njih, cijene ih, te znaju da su Gunsi od njih maznuli gomilu ideja. Gunsi su smeće. Gadna, bijedna, patetična komercijala. Stvorena da se prodaje kretenima koji su odlučili postati rockeri. Shvatite, kreteni jedni, rocker se ne postaje.

90-e: Amerika- Nirvana, GB- Oasis, Blur, Rosesi

Što da kažem. Oasis je dakako kvalitetniji i popularniji od Gunsa i Nirvane zajedno, no svejedno je komercijala. No kvalitetna komercijala. I da, možda se furaju malo na Beatlese, no zbilja minimalno. Nirvana, je smeće, Cobain je malo kretensko govno, neka gori u paklu. Papak se nije mogao suočiti s činjenicom da je kreten i da ima kvocijent inteligencije kojem i kokoši ne zavide, pa si je procvilio glavu sačmom. Hvala dragom bogu. Čuo sam da nisu naišli na ostatke mozga kad su našli njegovo truplo.

Cajkaši + Prljavci

Ok, zadnji, ne jer su najgori. Dapače, vas barem ima malo, tj. samo u Lijepoj Našoj. Cajke nisu glazba, crknite, trebe spaliti te vaše klubove. A Prljavci, bili ste ok s Bogovićem. No s njim ne bi uspjeli. Te da kao svaki pošteni glazbenici rade glazbu u koju vjeruju i padnu sa stilom (umjesto da podilaze publici a ne vjeruju u ono kaj rade) oni postaju papani. Krepajte, prestanite svirati!

I tako. Bolje se osjećam.

Post je objavljen 27.11.2006. u 18:24 sati.