Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

kako bi biLo da za nekih dvaest godiNa pogLedam natraG i shvatim što sam propustiLa?

Opće je poznata stvar da ja nisam normalna.. no ipak..
Ajmo otpočetka. Opće je poznata stvar da u mom životu postoji jedna osoba za koju bih voljela da je kraj mene kad mi zatreba. Da se pojavi u trenucima kad mi je sve glupo i svu tu glupost pretvori u nešto suprotno… u nešto lijepo. Ipak, koliko mi je god ta osoba draga, ponekad jednostavno poželim da ona nestane. Pa dakle, gdje nastaje problem? Hah! Ajde da vas prosvijetlim… khm.. da! Te osobe često nema tu. Često je negdje drugdje sa nekim ljudima koji nju/njega usrećuju na način na koji ta osoba usrećuje mene. No u trenucima kad sve blistam i kad mi nije potrebna, ona se pojavi sa nekim svojim izljevima koji mene u trenutku mogu izbaciti iz takta… i onda? Onda poludim i naprosto mi je sve tak ružno.. sve crno.
Ah! Znam da ovo kaj sad tu pišem zvuči glupo vama, al aj si onda zamislite kak je tek meni. Hah! Ma možda i ovo pišem jer znam da ta osoba to ne bude vidjela.. ili možda? Hah… ma tko zna. ugl, ak vam ne odgovara, jebite se. Buahahaha…
Oke! S druge strane, nekih stvari koje radim u posljednje vrijeme nisam ni sama svjesna. Radim ih da bih provjerila samu sebe, a poslije mi bude žao jer iza sebe ostavim hrpu ljudi koji ostaju povrijeđeni. Ah. Vjerojatno sam ja primjer osobe koja se još uvijek traži.. ma tko će ga znat :)
par redaka bih voljela posvetiti osobi koja mi u posljednje vrijeme ostavlja anonimne komentare. aj se molim te predstavi jer kaj meni znači komunicirati s osobom za koju pojma nemam tko je. aj plizzz.. možda čak promijenim mišljenje o tebi...

Ne zamjerajte na ovom postu. Ne zamjerajte što je tak besmislen.. nema veze…

Btw. Još uvijek me živcira puno ljudi.. ma valjda je i to dio moje izgubljenosti- traženja

Pozdrav od.. ma jedne izbubljene koja se već duuugo duugo vremena pokušava pronaći no nikako joj ne uspijeva jer svaki put kad traži izlaz uđe još dublje u to nešto gdje se izgubila.. ovo ne zvući dobro!!!

Image Hosted by ImageShack.us
kul, a? ma zaaakoN :)


Post je objavljen 27.11.2006. u 15:10 sati.