Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nedugujesnista

Marketing

i takkkkk

Image and video hosting by TinyPic

ala kako mi je dosadno, ne znam šta bi radila..... učit mi se ne da.... pa reko ajd idem pisat postić.....

šta ima kod mene....

pa da krenem od najboljeg događaja tjedna.... četvrtak-nina.... ovako... oko 10 je počelo okupljanje kod nas u stanu i tak došle 3 cure s turizma u iki i dvije pravnice ;) jednu curu znam preko bloga dva put smo bile na kavi i cura je ono zaaakon, dvije znam od prije, a dvije sam prvi put vidjela tu večer..... a bilo je ko da se znamo sto godina.... cure su pre super.... baš smo se nekako našle.... raspričale se, fala Bogu sve očito volimo klafrat... i poslije 1 se sjetimo da bi mogle do grada... zovemo taxi veli nema ni jednog još narednih sat vremena, i ajd šta ćemo, idemo pjehe do grada.... nabacili mi šetnjicu, i tako uz priču i malu, ali dovoljnu dozu alkohola u krvi doklipsale mi do grada i pravac na brod, ajme bilo je super, ma predobro.... malo poslije 4 smo se dogovorile da idemo doma i zovemo taxi, opet ista priča, nema ga narednih sat vremena... šta ćemo sad... idemo stat na kolodvor pa ak koji naiđe bacamo se pred njega... i tak je i bilo... nakon nekih 15ak minuta uspjele smo uhvatit taxi koji nas je oderao za 30 kn al nema veze bitno da imamo s čim doma.... zaspale smo poslije 5, probudile se u 8…. Na faxu sam bila ko zombi, naravno nije bilo štrajka, al dobro ja sam imala matku pa sam išla radi kolokvija koji je bio dan nakon….

Petak je protekao u stanju pospanosti…. Nakon faksa sam morala obavljat nešto po gradu pa na ručak pa na kavu, pa po doma sam nešto tandrkala ma se samo da ne počnem učit…. I reko idem malo spavat, naravno nisam spavala nego se povlačila po stanu i od kreveta do kreveta, pa ću pogledat onu seriju Obični ljudi i idem učit, ali me moja draga cimy podsjeti da je big brother pa petak je, ne….. a fak…. Sad mogu počet učit tek u 11 kad to prođe i tak je i bilo…. Poslije BBa sam počela razmišljat kak mi se uopće ni ne isplati na kolokvij jer nemam blage, a to je sutra u 8…. I kak mi se ne da učit i kak nema teoretske da to naučim, al ajd počnem čitat to, i do 1 sam učila i ošla spavat… navila si mobi u 5 kao učit ću ujutro još… aha probudila se ja na kraju u pola 7, našminkala, i uzela još malo teoriju u ruke i čitala…. I ne znam zašto sam ja sebi u glavi zabrijala da ja imam to u 8 i 15…. I u pol 8 ja još u stanu, krećem na busnu… čekajući bus, mi pred očima osvane kolokvij u dvorani 9 u 8h…. ala šok… 20 do 8, ako krenem pješke ne stignem jer mi treba 25 minuta… nešto prije 15 do dolazi bus, i izađem ja koju stanicu ranije i trk na faks, nikad prije nisam došla s busne do dvorane na 4 katu… užas, srce je kucalo 600 otkucaja u minuti… i tak sjela ja u prvi red odmah kraj jednog dečka iz grupe… razmijenila dvje tri s njim, malo pročitala teoriju, ušla profa, podijelila testiće, i ja sve riješila, eh sad šta je točno ćemo vidjet kad budu rezultati… u utorak je next one… ni za taj još nisam počela učit, stignem, budem malo večeras, pa imam sutra cijeli dan, i u utorak prije…. Ma ne zamaram se kolokvijima….

I tak meni prolaze dani…. Kronično sam neispavana, tako da jedva čekam da prođe utorak pa da se mogu naspavat…. Cijeli dan ću spavat ak treba… :)))))

I napokon sam se danas čula s njim, to mi je baš uljepšalo ovaj naporan dan…. Baš sam hepi… ma nisam ja normalna, ne….
Eto to je sve,
Ajde ljubim vas




Molim te hajde

Da mi opet srusiš sve
da mi opet kažeš ne

Koliko sam se puta zaklela
da ti kažem zbogom
toliko sam puta lagala
bez tebe ne znam šta sa sobom


Koliko sam samo željela
kao ja ti da veneš
toliko sam tebi praštala
još si uvijek dio mene


I ovaj bol je lijep kao ti
neka boli da na tebe podsjeti
još volim to srce surovo
o to je zlo

Ref.
Da mi opet srušiš sve
molim te hajde, hajde, hajde
da mi drugi ispuni sve ne pristajem

Da mi opet kažeš ne
molim te hajde, hajde, hajde
da mi drugi pokloni svijet ne pristajem

Koliko si mi bola nanio
baš je čudo što sam živa
da kuca srce nije prestalo
jer u njemu još te ima

Koliko sam samo željela
tebi da se svetim
pa odmah Boga molila
da se meni loše desi

I ovaj bol je lijep kao ti
neka boli da na tebe podsjeti
jos volim to srce surovo
o to je zlo



Post je objavljen 26.11.2006. u 19:39 sati.