Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vanmorrison

Marketing

Nedjelja

Jao, već je nedjelja. Taj vikend prođe nevjerojatnom brzinom, ali dobro još malo pa će 12. mjesec pa će biti i malo više praznika koliko sam uspjela vidjeti na kalendaru. Baš mi već i treba malo odmora.
Jučer smo bili na njemačkom i bilo je super. Učili smo neku novu lekciju o hrani i piću, pa smo dobili i dosta novih riječi, ali mislim da ih neće biti problem naučiti s obzirom da sam za veliku većinu već čula. Jučer smo uplatili i prvu ratu za beč, što znači da sigurno idemo! Još samo 2 tjedna! Najviše se veselim putovanju i razgledavanju grada, a i malom shoppingu, naravno ako nađem šta pametno! Dogovorili smo se na satu i da ćemo raditi plakat o beču pri povratku, za našu učionu, a sada koliko će to biti uspješno s obzirom da smo na početnom stupnju to ćemo još vidjeti. ;)
Kad smo se vraćali s njemačkog, svratili smo u branimir centar i skoknuli do one fiiineee slastičarne i kupili par kolačića za van. Njami,njami. To smo požnjupali u autu. Nakon toga smo išli u metro po neki telefon i onda smo zapičili kod mog dragog doma. Išli smo preko sljemena jer je to bila moja želja! Uglavnom kod njegovih je bilo ok, za razliku od inače. Najčešće nam je njegov odlazak doma uzrok naše svađe, ali evo fala bogu ovaj put je sve prošlo dosta mirno. Vjerojatno zato jer smo bili samo jedan dan. ;) Ujutro kad sam se probudila, sjetila sam se da bih mogla oprati naš autić pa sam odmah prionula na posao. Prvo sam sve tepihe dobro istresla i usisala, zatim sam ga usisala iznutra, a potom sam ga sa mini washem oprala i našamponirala! ;) Kad sam ga tak dobro oribala i osušila, slijedilo je ušminkavanje! smijeh
Cijelu unutrašnjost smo poprskali sa tekućinom za sjaj, prednje branike sam također namazala sa posebnom kremom za održavanje plastike, moj dragi je namazao gume, a potom smo dobro oprali stakla i namazali ih sa tekućinom koja "kao" spriječava maglenje stakla. Pa vidjet ćemo i to. Da, našli smo i neko sredstvo koje pomaže u uvjetima kada pada kiša te omogućava da kiša lakše klizi niz vjetrobranska stakla. Ah, nije da baš vjerujem, ali neka. Jedino nam se nije dalo polirati ga iz vana. Ionako smo se namučili i umorili, a kamoli još mazat ga s dodatnim glupostima. Glavno da je naš mišek sada čist. Bio je živo ruglo. Eto, sada smo došli doma, pa bih trebala ići oprati kosu i smisliti što sutra obući i malo nalakirat noktiće. A idem i sku nazvat da vidim jel došla doma sa izleta.
MySpace Layouts

MySpace Layouts



Post je objavljen 26.11.2006. u 19:49 sati.