Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cakumpakum

Marketing

Ja, Batman

Ko kaže da ja ne bi voljela biti i Batman?
Crno je ionako uvijek u modi. A ne moraš više kupovati ni deterdžent za bijelo. Kad je frka raširiš krila i zbrišeš. Ako je kolona na Savskom mostu, preletiš.

Danju bi spavala. Prespavala bi svu gužvu na poslu i sve subotnje nabavke. Ionako mi ne bi trebalo deset jaja i svježi sir s placa. Batmani to ne jedu. Prespavala bi modu čizmica, minica i novog MaxFactorovog pudera. I to u crnom plaštu i s maskom na licu. Prespavala bi i sve domaće zadaće, kontrolne preglede u Klaićevoj i roditeljske sastanke. Tate i Batmani spavaju za vrijeme roditeljskih.

Noću bi plašila šeficu tako da sutradan ne bi bila ni za što. Malo je pre-hiperaktivna. Kolegica mi je na izmaku snaga. A draga je. Kolegica, mislim. Sa prvim sutonom budila bi se, odmorna i spremna na puste ulice, na slobodne klupe u parkovima, na slobodnoj kupaonici u vlastitom stanu i na baš-me-briga opciji za hrpu neispeglanog veša.

Više mi ne bi prigovarali za subotnji poslijepodnevni počinak. Batman spava bila bi normalna pojava.
Buduća snaha me ne bi morala po skrivečki zvati Starim Batmanom. Mogla bi se derati iz sveg glasa. Ja bi ionako spavala.

Baš me neki umor uhvatio.
Di treba potpisati za ovo?


Post je objavljen 26.11.2006. u 11:14 sati.