Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Rušenje 40.000 četvornih metara bespravno sagrađenih infrastrukturnih objekata u Bakru


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Zaključak Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva o dozvoli izvršenja rušenja na 40.000 metara četvornih bespravno sagrađenih infrastrukturnih objekata industrijskog platoa B-1 u Bakru


Na konferenciji za novinare prošlog tjedna bakarske vlasti, gradonačelnik Tomislav Klarić i predsjednik Gradskog vijeća Milan Rončević, pohvalile su se da su u svega nekoliko mjeseci potpisale 56 ugovora s izvođačima mnogobrojnih radova, a što da je realizacija HDZ-ove predizborne kampanje pod sloganom "Mi gradimo".

Klarić i Rončević nisu novinare obavijestili, a prema izviješću Novog lista, nitko ih nije ni pitao, jesu li po zakonu bili dužni nešto i srušiti.
Tako je javnost ostala uskraćena za informaciju da je Grad Bakar još od ožujka 2005. bio dužan srušiti bespravno izgrađene infrastrukturne objekte na industrijskom platou B-1 (vidi gornji faksimil), a kako to nije učinio, nakon 31. 12. 2006. učiniti će to Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva na trošak građana Bakra.

Rezultat je to višegodišnje borbe koju Radovan Smokvina vodi s bakarskom kleptokracijom i dokaz da nije riječ o frustriranom bezveznjaku kakvim ga neki komentatori na ovom blogu, očito "umočeni" u priču, žele prikazati.


Post je objavljen 26.11.2006. u 11:18 sati.