Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcida3prezid

Marketing

...:::oD lJuBaVi MoJe ViRnIjE nImA:::...

Dragi moji hajdukovci,presretna sam!Hajduk je pobijedio i zato sam pronašla vremena da vam se javim i sa vama podijelim ovu radost!Da vam ja ne komentiram sve za vas sam skinula opis utakmice!U vezi s Hajdukom imam još neke novosti,a jedna je ta da nogometaš Šibenika, legendarni Ante Rukavinacerek,koji je sa svojim klubom uspio poraziti Inigo boyse,najvjerojatnije uskoro dolazi na Poljud.Osim njega moguć je i dolazak Daria Jerteca koji sada igrača Varteksa,no to ćemo još vidjeti!Nadajmo se da dolaze obadvojica!
Kod mene ništa zanimljivo.U školi su profesori štrajkali od srijede do petka,a danas su se (nažalost)dogovorili tako da u ponedjeljak idemo u školu!Ali nema veze,kad hajduk pobjeđuje ništa me ne može izbaciti iz dobrog raspoloženjawink!Evo pozdravljam sve vas koji me čitaju i komentiraju,a posebno 2.a razred iz Čabra!Vidimo se!mah


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ante Rukavina sa svojim autićemthumbup(bez brige ima i puno boljegbang)


Evo vam opisa tekme:
Hajduk-Slaven Belupo
Nakon kup utakmica tijekom tjedna i dugih putovanja od Vinkovaca i Koprivnice do Splita, Hajduk i Slaven Belupo odigrali su tvrdu utakmicu, u kojoj je pobjedu odnijela momčad koja je imala puno bolju realizaciju. Slaven je namučio Splićane, no bodovi su ipak ostali na Poljudu...
Hajduk se pobjedom oprostio od svoje publike u prvenstvenim ogledima ove sezone (preostaje još gostovanje u Varaždinu i kup u Splitu protiv Cibalije), no nije oduševio igrom. Splićani su od Koprivničana bili bolji upravo za činjenicu da su dvije svoje (polu)prigode pretvorili u pogotke, dok je goste uglavnom zaustavljao odlično raspoloženi Balić.
Već u 2. minuti Mađar Gaal prodire do gol-aut linije i zavrće prema sredini, Bušić prerano skače i ne uspijeva opasnije ugroziti makedonskog reprezentativnog vratara Nikoloskog.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Loša reakcija Hajdukove obrane, u čijem sastavu se i ovog puta našao Žilić, a ne primjerice raspoloživi Buljat (toliko o "stvaranju momčadi za dogodine") u 9. je minuti omogućila Dodiku udarac, no Balić dobro otvara utakmicu.
Bartolović u 13. minuti ostavlja loptu na udarac opet nevidljivom Balatincu, koji slabo puca. Ponajbolji Hajdukovac u prvom dijelu bio je Gaal, koji u 24. minuti raspaljuje jednu loptu žestoko s lijevog boka, a Nikoloski krajnjim naporom odbija u korner. Nakon njega, Bušić je najviši u skoku, ali neprecizno puca.
Kraj prvog dijela potpuno pripada gostima. U 35. minuti Bošnjak spašava jednu loptu prije gol-auta i ubacuje u sredinu, Jambrušić puca između nekoliko Hajdukovaca, lopta zapinje u bloku.
Tri minute kasnije, najbolja prigoda za goste. Sopić upošljava Poljaka na lijevom ulazu u šesnaesterac, ovaj odjednom izlazi sam ispred Balića i snažno puca, Hajdukov vratar još jednom spašava svoju momčad.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

U 41. minuti Elez prolazi po desnoj strani Hajdukove obrane i oštro ubacuje, Balić u zadnji tren spašava ispred Slavenovih napadača na drugoj vratnici. Tri minute kasnije Sopić i Jambrušić kombiniraju unutar šesnaesterca, Jambrušić s pet metara iskosa s desne strane puca, ali pogađa vanjski dio mreže.
A onda, praktično iz ničega, Hajduk stiže do vodećeg pogotka. Igrala se 50. minuta, Blatnjak s desne strane ubacuje vrlo upotrebljivu loptu u sredinu, Pablo Munhoz sjajno reagira i trzajem glave prebacuje Nikoloskog za 1:0. Urugvajac je na kraju prvog dijela zamijenio ozlijeđenog Bušića i nakon samo sedam minuta provedenih u igri postigao pogodak.
Nakon osam minuta od pogotka, Hajduk je mogao povećati prednost. Bartolović, kojeg je trener Vulić iz sredine prebacio na desni bok u drugom dijelu, što se pokazalo kao pun pogodak, prolazi po desnom boku i ubacuje u sredinu, no Blatnjak je prebrz za dobar udarac.
Uslijedio je novi period bolje igre gostiju. U 61. minuti Bošnjak ulazi iza leđa Gaalu i ubacuje paralelu koja prolazi Balića i Dodika u sredini, a Jambrušić na drugoj vratnici za trenutak kasni ubaciti loptu u praznu mrežu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Lagana nervoza uvukla se u redove domaćina, a počeli su se javljati i prvi zvižduci zbog napadačke neaktivnosti. No, opet praktično iz ničega, Hajduk je osigurao pobjedu.
Vladimir Balić od spasitelja se prometnuo praktično u asistenta. Izbio je daleko loptu iz svog kaznenog prostora, a zbunjena Slavenova obrana dopustila je da joj se Bartolović i Munhoz ušuljaju iza leđa. Bartolović izlazi sam pred Nikoloskog, no njegov udarac Makedonac brani, Munhoz stiže do lopte i vraća natrag u sredinu Bartoloviću, koji iz drugog pokušaja zakucava loptu pod gredu za 2:0.
U 81. minuti Vručina prolazi iza leđa već umornog Gaala, i izlazi oči u oči s Balićem, cilja suprotni kut, no Hajdukov vratar još jednom sjajno reagira i osigurava miran finiš svojoj momčadi.
Hajduk je u 86. minuti mogao staviti točku na i, no Bartolović je propustio dodatno skočiti na ljestvici strijelaca HNL-a. Brzo odigrani trokut Musa - Munhoz - Bartolović donio je loptu do reprezentativca BiH, koji loše gađa s ruba šesnaesterca i propušta prigodu zaokružiti pobjedu.


…:::†©®©!d@š!©@:::…


Post je objavljen 25.11.2006. u 22:44 sati.