Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slave4you

Marketing

brit se opet uvalila u probleme

dakle, strasnoheadbang! brit je opet u problemima.

nakon sto je na internetu objavljena porno snimka kevina i "britney" (koja ustvari, dokazano je, nije britneynut) kevin joj prijeti da ce prodat PRAVU snimku cetverosatnudead snimku ako mu ona ne da skrbnistvo na sinovima. naravno, koja bi mama jos to ucinila, pa tako nije ni britney. kevin je snimku prodaogreedy kladionici(!!).

osim sto njeni najintimniji trenutci vise nisu tako intimni, takodjer joj prijeti sudska tuzba. zasto? neke su novine objavile da brak federline-spears u raspadu te da par nije sretan. britney je to razljutilo pa je odlucila tuziti novine zbog kletve. novine su potrosile novce i novce na obranu, ali su ugrabili priliku vrlo brzo. kad je sluzbeno brit predala brakorazvodne papire kevinu, iste su novine odlucile tuziti britney! zasto sad? zbog lazibang! britney je u novinama davala izjave da je sretna u braku, sto se, razvodom, pokazalo netocno. po meni bas i nece uspjet, ali ipak...

i da... kako bi preduhitrila kevina, britnika je DALAyes slike svojeg sina u novine. zasto ja onda te slike ne mogu nigdje naci??

VAZNO: brit je skinula vise od 13 kila u manje od mjesec danathumbup!!!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ocito je da pop-princeza ima velikih briga ovih dana. samo se nadam da ce se izvuc iz sveg toga - zajedno sa sinovimasmijeh.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

p.s. ja neke blogove stvarno ne mogu komentirat (jednostavno mi ih nece otvoriti). ne znam zasto, ali cinjenica je da mi je komp smece. i, da, stavila bi jos puno slika, ali mi jednostavno komp ne da!! kmeee... pusa!!

Post je objavljen 25.11.2006. u 18:27 sati.