Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Kako je Ddadd tulumario :)

Jučer je bila Ribčeva blogerska kava kod Džamije. Nisam mogao doći na okupljanje jer sam odlučio ići na Grettu u Dugo Selo, ali sam iz neke vlastite želje da podržim taj prostor u koji sam jedan lijepši dio života često dolazio, svratio tamo predvečer s prijateljem na piće. Bradica koji poslužuje tamo prepoznao me je istog trena i piće smo popili u full srdačnoj atmosferi, a poslije, odmah nakon Coca Cole, odjurio sam za Dugo Selo.

Radio Martin je u svojim prostorima u Dugom selu organizirao svoj 2. Međunarodni festival filma, valjda se to tako zove, naime, nigdje na netu nisam vidio ništa o tome. Taj događaj je po mom mišljenju vrlo slabo medijski popraćen ali tako je valjda bolje jer u tu prostoriju gdje se festival održavao ne bi stalo bitno više ljudi no što je stalo. A bilo bi dobro da je stalo - jer svirala je Gretta!
Ne želim da mislite da su mi momci platili da ih reklamiram pa da ih stalno tu spominjem. Naprotiv, želim da pomislite točno ono što jest - a jest to da Gretta predobro, sa nekom divnom nesputanom energijom, svira ono što volim slušati, da je u njihovoj blizini uvijek dobra zabava i da se isplati radi tog osjećaja i 'ostavljanja briga kod kuće' potegnuti do Dugog Sela, a i šire!

Da bih vam mrvicu predočio koliko je bilo dobro reći ću vam samo da je prvo svirala Gretta, onda su svirali (također odlično) momci iz grupe 'Izvan Zakona' i da je nakon 'Izvan Zakona' trebao biti film, naime, ipak je ovo filmski festival!

Nije bio film - bila je Gretta! Nikog nije bilo briga za film, svi su htjeli Grettu i momci su se vratili te napravili žestoki tulum do sitnih sati. Kako je urnebes protjecao iscrpili su sve svoje pjesme koje znaju, pa sve strane koje znaju i onda su krenuli svirati improvizacije, svirali su pjesme koje ne znaju! Mislite da je ikog bilo briga! Nikog nije smetalo što pjevač ne zna riječi pa pozove nekog iz publike da pomogne, ili pak nešto brblja do refrena a onda čitav prostor skupa s njim pjeva refren. Ili da usred svega zamole ima li koji bubnjar u publici jer je njihov umoran! Tako opuštajuće i zabavno, a tako kvalitetno - to na ovim prostorima mogu samo Gretta i još jedan band koji se raspao :D

Nakon tuluma svi smo u sitne sate otpičili pravac Brazila, broda na Savi, gdje je za promjenu bend čagao, a cure su koje su bile s nama pjevale iz sveg glasa :)

Za kraj evo vam i jednu crticu ;)


Neki iz Grette mi ponekad čitaju blog. Kad je počela svirka 'Izvan Zakona' Gretta se spustila u publiku. Tad me Hrvoje zagrli i odvede svojim frendovima i veli im:


"Ovo je Ddadd i mi ga svi volimo!"

"Nije istina - je te ne volim!" veli jedan od njih, najveći šaljivđija tamo.

Naravno sa mu nisam ostao dužan, naciljao sam ga kažiprstom:

"To je zato što se još nismo upoznali." :-D


Uživajte, voli vas Ddadd :)



Post je objavljen 25.11.2006. u 13:07 sati.