Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/backstreetgirl5

Marketing

PEČENA MAČKA...TO EAT OR NOT TO EAT???....

Malo čudan naslov, jel da? E, pa vidjet ćete zašto sam tako nazvala ovaj post:
Danas mi je dan bio PPPPUUNNNOOO bolji od onoga neki dan! Je da sam se "malo" posvađala s bratom tijekom ruča (ja i on se uvijek svađamo oko toga koje je moje a koje je njegovo misto za stolom - on je 3 godine mlađi od mene), ali to nije jedini razlog zašto sam danas bila ljuta na njega...jednostavno, vi koji imate mlađeg brata ćete svatit...jednostavno su naporni!!! Npr. jutros me probudija u 6:30!! A kada sam ga pitala zašto, reka je, eto tako!!!! MISLIM; JELI TO NORMALNO?????
Ali, bar san ga se rješila na 2 dana. Jutros je otiša na kampiranje s tatom i rođacima....napokon malo mira!!!
Ah, sada da vam odgovorim zašto ovakav naslov: Pa, moja mama je planirala otići večeras u kineski restaurant s nekim prijateljicama, i htjela je da i ja odem s njima i da povedem jednu svoju prijateljicu. Ali, čim mi spomenete kinesku hranu, odmah se sjetim žohara, pečenih pasa i mačaka...jednostavno...bljak!!! Tako da je Magy večeras došla kod mene, iznajmili smo par filmova i naručile pizzu, a moja mama neka uživa u kineskim "delikatesama"!
JOJ! Sutra moram očistiti sobu! Puna je prašine!!! Morat ću je dobro oribat prije nego šta je tata bude piturava, ali neznam koju bi boju. Sada mi je nešto između plave i ljubičaste i stvarno mi se viđa ova boja, ali ja bi tila nešto ludo i otkačeno! Mislila san ostavit 2 zida jedan nasuprot drugoga u ovu boju, a druga 2 zida u.......narančasto, možda......ili možda zeleno....neznam......
ŠTA VI MISLITE???

Post je objavljen 24.11.2006. u 22:24 sati.