Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacklungbackinblack

Marketing

Memoari jedne budilice

Budilica se oglasila u tik zore prekidajući svojom zvonjavom skladno koketiranje tišine i zraka svijetlosti koje su polako počele prodirati u hladnu minimalistički uređenu sobu. Idući trenutak ispunila je Ikarov san o letenju. U najskrivenijim dubinama satnog mehanizma sa svakim otkucajem javljala su se ona tipična životna pitanja koja ljudima uzrokuju glavobolju.
«Tko sam ja?»
«Zašto sam ovdje?»
«Koja je svrha mog postojanja?»
«Kuda idem?»
Zapravo, ovo zadnje pitanje budilica nije uspjela do kraja smisliti zbog bliskog susreta sa zidom koji je baš imao naviku uvijek stajati na istom mjestu kao ukopan. Prekidanje filozofskog monologa budilice prouzročeno velikim praskom izazvalo je negodovanje i neartikulirano mrmljanje našeg protagonista.(iliti moje malenkosti (op.ur. bez seksualnih aluzija you perverts!!!)) U biti serem!!! Niti sam se danas ustao na krivu nogu niti mi je soba hladna i minimalistički uređena niti uopće koristim budilicu (uzdam se u svoj biološki sat kupljen preko top-shopa koji je ugrađen u ordinaciji doktora sikirice) nego jednostavno sam osjetio potrebu napisati novi post.
U dobrom raspoloženju objavit cu svoju listu bandova fosila koje pod hitno trebaju otići sa scene te načine na koje dečki zaslužuju otići sa scene :

1.-Guns and Roses- Axl Rose se popne na binu te skviči nekakav priglupi refren dok mu kolege ne popadaju mrtvi te za sam kraj oplete visoki c od čega mu eksplodira glavurda
2.-Europe- Pjevaju Final Countdown dok ne umru od prirodne smrti (ako je to predugo uvijek pomaže pjevanje Final Countdown-a koje završava glamuroznom eksplozijom bombe ispod bine)
3.Deep Purple-Bacit ih u morske dubine i čekati dok ne postanu ljubičasti
4.-Alice Cooper-Pjeva najveći hit «Poison» dok ga gađaju bojnim otrovom (zaslužio je)
5.-Motley Crue-Ovdje prepuštam posao sifilisu
6.-Bijelo Dugme( u strahu od još jednog reuniona)- Hajde mala moja kalašnjikov dok svira!!!
7.-Madonna- Zbog ironije ode sa glazbene scene like a virgin sva u bijelom
8.-Ozzy- Glavu mu pojede šišmiš (Ozzy mi je simpatičan no samo dok ne objavi novi album, box set, best of itd.)
9.-Rolling Stones-Odličan band koji je stvarno već predugo na sceni te su postali dosadni i zamorni no uvijek pomaže kamenovanje
Ako tko ima prijedlog za 10 band nek napiše u komentarima a ja odoh oplest malo po basu
Cheers!!!




Post je objavljen 24.11.2006. u 20:14 sati.