Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okice

Marketing

ajoj...

Danas je petak, u Mostaru udarni dan. mislim večer. i sad, svi izlaze navečer vani, ono, klubovi, kafici, ovo ono bla bla.. i sad.. moje prijateljice neke iz razreda su me pozvale da idem s njima. mi smo vam bile NAJBOLJE NAJBOLJE do prije godinu dana, malo manje. tada smo se nekako razisle. sto zbog razlicitih interesa, zivota, i ostalih stvari, bilo je tu i raznih svađa i svega ali smo se nekako našle, najviše na exkurziji i opet smo ok. i sad, one izlaze petkom i sad su pozvale mene koja NE izlazim jer mi ej osobno to glupo, sjedenje u kaficu, mislim, ipak je jos uvijek malo rano. ali ipak idem, jer encu da ispadnem kucka, a i nekako mi se bude s njima, drago mi je kad vidim da smo back together nekako. i nije da mi se ne bude s njima, ali jednostavno ne volim te kafice sa narodnjacima i ovaj grad petkom opcenito ne volim, osjecam da tu ne pripadam. i veceras, aj moram bit sto prirodnija mogu, ali kako kad se ne osjecam prirodno.

to je jedan od problema koji ce vjerovatno za par sati biti rijesen. nadam se da ce se ovaj post moci objaviti i da su prestali oni radovi. :D

kako sam se nekako intezivno posvetila slusanju EVANESCENCE-a. pjesme su im predobre.
jao kako sam se danas dvaput pobila. prvo sa ineskom onda sa ivom., ruke su mi crvene od noktiju ahahhha..
a je ludo bilo.

u skoli danas ja mislim da sam bila jedna od onih koji misle da nikad nece prezivjeti dan [koji btw. jos nije gotov] i onda ga prezive. sto ne znaci da ja jesam, jer me ceka sad najtezi dio. uuff..=)

ali nema veze, sigurna sam da ce sve proc u najboljem redu, ipak sam ja ja..:P ahahhaa

aj necu vas vise morit, znam da sam mora. eto.. kiss volim vas...

daj Bože da se objavi


Post je objavljen 24.11.2006. u 18:03 sati.