Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifedrama

Marketing

O mojim prijateljima!!!!

Evo mene opet!!Dosada sam pisa malo al doslo je vrime da se i to promini!Evo sad cu malo pisat o svojim prijateljima.Kao prvo malo cu o svom najboljem prijatelju Đukiću.
Đuka je moj najbolji frend,živi u Gradcu i ima 15godina.Ima malo mana a ia mnogo vrlina.Najviše mu smeta kada ga zezaju na mobitel s sakrivenih brojeva.Mnogi ga smatraju ufuranim jer ima starijeg brata.
To nije istina jer ga mnogi neznaju kao osobu.Svira bubnjeve pa cijeli dan klapa po razredu i to ga čini opičenim.
Evo moje frendice Šarićka i Gilja.Veoma dobre osobe mada je meni trebalo puno da to skužim.One se znaju zajebavat i lude su ko đon od papuče(bezvezna baza al šta se može).Idu osmi razred koji je također cili lud.
Tina i Bojana:Tina kraljica iz mog razreda koja sve više i više ide mojim stopama tj. kupi jedinice ko sritna.Al bez nje naše društvo bi bilo bez veze.Bojana ide 2a ekonomske.Ženska nije loša al ja sam se zafrka oko nečega i malo sam pokvarija naš odnos.Uglavnom sa njom se može mada se nekada ponaša kao da te i ne poznaje.
Marević:kako ćemo bez njega.Jedan od mojih naj frendova.Prosli smo mnogo toga zajedno pa ga znam u dušu.Znam kad mu nešto smeta i kad nije zadovoljan nečijom reakcijom.On je također 8 razred.Mnogi govore da je filozof i kad nije po njegovom da nemože bit po ničijem al to nije istina jer on ce ti sve reci u facu sta misli i zatio i je king.
To je uglavnom to al ima njih mnogo više nego što sam ja napisa!!!!!!!!
Do sljedećeg puta.......

Post je objavljen 24.11.2006. u 17:55 sati.