Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/macan5

Marketing

Grom nikada ne udara 2x na isto mjesto

Totalno netočno, ali nadam se da će u mojem slučaju tako biti. Ove godine, prošle sezone sam izostao sa previše stvari, jer sam bio u potpunosti spriječen, a sada sam trenutačno doma i ništa ne radim, na bolovanju. Shvatio sam, napokon došlo iz guzice u glavu, da je bolje proležati pet dana, nego četiri mjeseca. Od nedjelje ponovno na treninge, krećem lagano, onda jako. Rezime dosadašnjeg razvoja je zeznuta fizika, kemija i zemljopis u školi. Loš rezultat na 6000, ali uzevši u obzir da me nije bilo jako dugo na treninzima zbog iscrpljujuće bolesti 1:50 se i ne čini tako strašno loše, čak je i osvježavajuće za početak sezone.

U školi se javlja tema maturalnog rada, bit će magnetna polja, sa naglaskom na Zemljino, sada još samo treba pronaći kakvih desetak izračuna jačina magnetskih polja, zakretnog momenta sunčevog vjetra, o efektu Aurora borealis i slično. Nema problema, sa slikama će biti kakvih 20-tak stranica, barem se nadam da će tako biti, mogao bi početi skupljati materijale, jer ćemo pod praznicima vjerojatno na pripreme pa neće biti previše vremena za maturalnu.

Svi me tjeraju na vozački, pa kud već, mislim mogao bi, ali ja bi to rađe u prvom mjesecu, a ne sada. Baka me natjerava sve u šesnaest, pa ići ću....pričekaj malo...

Još me jedan svjetski problem zabrinuo, cure, šminka ili ne? Pričao sam sa frendicom s kojom se dugo nisam čuo. Zar mene uopće još netko poznaje??? I uglavnom, da li su dečkima ljepše cure sa šminkom ili bez nje? Mnogi će reći one bez, ne moraju skidati svu žbuku sa sebe. Ali kako objasniti činjenicu da svi sline kad prolazi dobro našminkana?

I na kraju, najvažnije...da li se to samo meni čini ili više nema striptiza kao nekada? Prije je bio onaj film, sa Demi Moore, Full monty je bio, to je bilo in...radilo se svugdje, na party-ima je bilo fora. Danas više ne? Ili sam u zabludi...ali ako nisam...VRATITE STRIPTIZ...

Post je objavljen 24.11.2006. u 14:57 sati.