Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ponocnazvona

Marketing

Do kraja

Ako ne pratite Big Brother, treba vam biti žao. Ako ništa drugo, barem se dobro nasmijete. Čisto se posramim izreći svoju želju da bih se ja osobno prijavila na taj show. Da sam npr. u ovoj sezoni, vjerojatno bih brzo ispala jer me ostali stanari ne bi razumjeli. Pod time milsim na njihovo " bogato " znanje. Ne hvalim se, ali tko se ne bi osjećao inteligentno pokraj, recimo, Tanje koja ne zna gdje se nalazi Vukovar ?! Sramota !!! Svi su oni simpatični na svoj način ( osim iritantnog vriskala zvanoga Yameisy ... ), ali mislim, stvarno ... Evo što ja mislim o stanarima ovogodišnje sezone BB :

Mathias
Bio je prekratko u kući i nisam stigla steći neka posebna zapažanja o njemu. Čini mi se da je možda čak bio i ok. E, da, i malo mi je ličio na neku pticu ...

Lea
Ta žena je vječno bila u kućnom ogrtaču. Valjda je rođena u njemu. I kosa joj je uvijek bila raščupana i masna. Žalila sam Simona kad ju je u jednoj situaciji morao nositi na leđima. Uvijek je nešto filozofirala, a najveći biser joj je bio kad je rekla da nije nikoga ogovarala u kući i da ima čistu savjest, a bila je najveća trač - baba u kući. Zacijelo je imala najbolji party nakon izlaska jer se njenom izlasku radovalo najviše ljudi.

Yameisy
Ova sura nije dobra k'o čečer kao što to svi misle. Mislim da je proračunata, a k tomu u prilog ide činjenica da je na detektoru laži slagala da vidimo pravu Yameisy u kući. Možda je smiješno slušati je kako govori, ali to nikako ne može biti temelj favoriziranja. Osim toga, ne zna se je li joj onaj klinac sin ili brat, u početku je skrivala da je bila udana, itd., itd. Svako malo nešto novo o njoj izađe na površinu. Ok, možda neke stvari ima pravo zadržati za sebe, ali uvjerena sam da je muljatorica sa detaljno razrađenom strategijom.

Romina
Majko mila, nje i njenog pogleda bih se prepala da naiđem na nju u nekoj mračnoj uličici. Spremna je ubiti za cigarete i ništa živo joj ne možeš reći bez da se posvađaš s njom. Iako moram priznati da se doimala simpatičnijom u intervjuu koji je dala za Stars kad je izašla iz kuće.

Ante
Nije baš najuzorniji stanar s obzirom na svoju religioznost. Malo je neodlučan oko Tanje. Ili možda nije ? Ima nečeg čudnog u njemu.

Tanja
Prije mi je išla na živce sa onim svojim hissterrriččnim govorom, ali je bez obzira na svoje tragikomično neznanje, simpatična.

Ana
Ima oblik glave kao tava. Prije ulaska mi se doimala simpatičnom jer mi se učinilo da imam nekih sličnosti s njom, ali me s vremenom počela živcirati. Još donedavno me prilično iritirala, ali sad je već nekako mogu smisliti.

Dragica
Ne bih ja dijete nazvala Dragica ... ne bih ja ni dijete, ali to je već druga priča ... anyway, od onog dana kad je ušla u kuću, bila je sva nekako nevidljiva. Nisi je uopće primijetio u kući. Mislim da je bila ok.

Danijel
Unatoč također nezavidnom znanju, ali ajde, imam i ja svojih bisera koje bolje da ne spominjem, simpa je. Smiješan je i sav je smotan. On je moj favorit.

Zoran
Isprva mi je nekako bio sladak, ali sam zatim shvatila da nije ništa posebno. Prvo mi je bio ok, ali me njegovo stalno cerekanje i mirno objašnjavanje svega makar je vidno živčan smetalo.

Violeta
Iako je tračala s Leom, nikada me nije osobito nervirala, odnosno, uvijek mi je bila ok. Mislim da se dosta trudi u kući i pokušava sa svima održati dobre odnose. Najbolja mi je od ženskih stanarki.

Nikša
On mi je također bio ok i bilo mi je žao kad je ispao jer mi je bio zabavan. Mislila sam da je imao više potencijala u kući za ostanak.

Simon
Moram paziti što ću napisati da mi ne bi jednog dana pozvonio na vrata i izmlatio me ... šalim se. Kod njega me živcirala spika tipa " javi mi se za 10 godina, vidi se da nemaš roditelje, glup si, dečko ... ", ali on je u sukobe dolazio samo zato što je ustvari uvijek iznosio svoje mišljenje. Kod njega cijenim to što je uvijek svima u facu skresao svoje mišljene i isto očekivao od drugih. Ali, Simone, zar Yameisy ?!

Tomislav
I kod njega moram paziti što pišem da se ne bi rasplakao jer, znate, srce nije kamen ... ali on je ipak odgovoran i svima je u kući i mama i tata. Ma dobar je on.

A sada ... samo neki od bisera u nizu :

Danijel : " Koliko je 4x4 ? " ( a tek 2x2 ... koji je to misterij ... pa tko to još danas uči ?! )

Tanja : " Trajekt - sredstvo javnog prijevoza koje se koristi u Zagrebu " ( evo, baš sam danas
Jadrolinijinim trajektom išla do Ilice ... )

Danijel : " Ti nemaš srce, nemaš ni bubrege ni jetra ! " ( Danijel se obraća pinati ... )

Ana : " Što je sorta vina ? " ( Prava Slavonka, nema što ... )

Tomislav : " Je l' bi se pilići trebali okotiti ili izleći ? " ( Kakvo pitanje ... pa pilići se, naravno,
omace ... )

...


















Post je objavljen 24.11.2006. u 19:35 sati.