Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/travelfreak

Marketing

kad starci prolupaju

Jos se sjecam kad mi je Bart rekao sto je omiljeni hobi njegovih roditelja i koliko me je to sokiralo. Oni vole svoj hobi cesto prakticirati, ponekad samo par dana u Nizozemskoj, ali bar jednom godisnje i u Francuskoj i to po nekoliko tjedana. Prije su i djecu sa sobom vodili pa su se tako i Bart i njegove dvije sestre nekoliko puta godisnje mogli baviti istim hobijem. Bart i sestre su mu s ovim hobijem prestali kad su napunili 16, a roditelji su mu i dalje nastavili i prakticiraju ga jos uvijek usprkos tome da u meduvremenu imaju 60+ godina.

Ali da ne duljim. Omiljeni hobi mog svekra i svekrve je kampiranje u naturistickom kampu. Mozda se pitate sto se obicno radi za vrijeme kampiranja u naturistickom kampu. Pa ukratko: ujutro ustanes, skines svu odjecu sa sebe i onda lijepo sjedis na suncu potpuno gol, igras igrice potpuno gol, pijuckas vino potpuno gol ili citas novine potpuno gol. Tu i tamo se bacis u bazen gdje se brckaju drugi potpuno goli ljudi, bavis se sportom skupa s drugim potpuno golim ljudima ili odes u ducan kupiti par namirnica, vec pogadate potpuno gol. Mozes se naravno i malo prosetati kampom koji je obicno smjesten u jako lijepom okruzenju i popricati s ostalim potpuno golim gostima.

Svekar mi je cesto objasnjavao da njima nije stvar u golotinji. Po njegovim rijecima oni nisu NUDISTI nego NATURISTI. Nudisti su oni koji se skidaju goli s nekim potencijalno seksualnim namjerama. Naturisti se skidaju goli da bi lijepo uzivali u prirodi i to nema nikakve veze sa seksom. Bilo kako bilo meni se to sve cini ljigavo i nehigijenski. Ne mogu nikako shvatiti poantu toga da sve sto radis radis gol. Ne zelim biti gola, a jos manje zelim biti okruzena drugim golacima, pogotovo onima sa 60+. Kako mozes s nekim normalno komunicirati dok ste oboje goli? Zamisli da ides u takav kamp i tamo sretnes nekog poznanika ili kolegu. Pa kako se nakon toga mozes normalno ponasati prema njemu, bez da ti se pred ocima pojavljuje slika kako on gole guze igra odbojku?

Stvarno ne mogu zamisliti da je Bart to prije radio. Srecom ne vise od svoje 16. godine, a ni nema potrebe ponovo se poceti baviti ovim hobijem. Hvala bogu, jer vec zamisljam kako me moli da skupa s njegovim roditeljima idemo par dana goli kampirati. Samo preko mene mrtve! Kad sam imala 17 godina, provela sam par dana s prijateljima na Bolu. Spavali smo na plazi u vrecama za spavanje i prvo sto bih vidjela kad bih ujutro otvorila oci bili su golaci svuda oko mene. I nemojte misliti da su to sve bili stranci! Ne, ne, bilo je tu masu Bracana i to 60-togodisnjaka i 70-togodisnjaka kojima je bilo jako drago na Zlatnom ratu vrsiti jutarnju gimnastiku. Vjerujte mi, to je bilo vise golotinje nego sto mi je bilo potrebno.

Mozda je problem u meni, mozda sam previse ustogljena, ali ja ne volim gledati gola ljudska tjelesa. Dobro kad bi ta tjelesa bila lijepa ili privlacna, ali budimo realni, koji to 70-togodisnjak ima lijepo i privlacno tijelo? Sto vi mislite o svemu ovome?

Post je objavljen 24.11.2006. u 12:41 sati.