Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bringme2life

Marketing

Hey ljudovi

Dugo se nisam javila,i sad samo banem tu s nekom glupom idejom,ali eto...Vjerujem da većinu vas neće nit zanimat o čemu se radi,a isto tako i da nećete pročitit ovaj zadnji post do kraja.
Da,zadnji..Dobro ste vidjeli.Iskreno ne bih znala zašto i kako sam došla na tu ideju.
Iako mi je ova godina stvarno krenula u punom cvatu,desilo se puno toga što mi je promjenilo život..Među ostalim prva ljubav..Mislila da će sve to potrajati duže nego li ijedna druga veza..jer voljela sam ga..i on je mene volio..Barem sam tako mislila...
Još uvijek ne mogu zaboravit sve što se dogorilo,jer me toliko toga povrijedilo,toliko toga što mi je rekao onoga dana kada me i ostavio..I nije mi bilo lako,još me boli.
Što je najgore od svega,volim ga..voljet ću ga..I mućit će me ta ljubav jer mu ne mogu više reći što osjećam,ne mogu mu reći da ga volim..
O svemu tome sam razmišlajla danima,i konačno odlućila da uzmem novu adresu,novi blog..Da pokušam okrenuti novu stranicu u svom životu..Da pokušam zaboraviti.jer znam da ću uspjeti.Jednom..
Eto što da više kažem,osim da bi mi bilo drago da i dalje;na novom blogu vidim osobe koje sam vidjela i ovdje..Evo,i adresica je tu..Strong Enough
Papaa...mahmah


Post je objavljen 24.11.2006. u 11:48 sati.