Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stellaland

Marketing

novi-stari dizajn

Štrajkaški je dan i na faksu, pa uživam u blagodatima slobodnog dana, štoviše petka. Ovog jutra nije me probudila budilica, naspavala sam se-čak do pol 7, otuširala,popila kavu, doručkovala, onako mirno i ležerno. Štrajk u potpunosti podržavam jer smatram da je školstvo u kaosu i da su profesori potplaćeni.
Vratih bojice...smijeh
Promjenila sam dizajn jer mi je bio već pomalo monoton. Ali i meni su puno lijepše, vedrije i veselije bojice, so here are they. Back again!
Pisanjem posta prošlu subotu izgubila sam ne samo post već i jedan dio komentara. Post sam spasila copy-pasteom, a komentare ću sad spasiti, jer ne želim ih izgubiti, svi su mi jako dragi, a ideju mi je dala StellaRi, kod nje sam vidla da je onom famoznom copy-paste metodom uspjela ih spasiti editirajući postove. Jako sam se naljutila na blog.hr jer mislim da je neozbiljno i nedopustivo to što prije kojih mjesec dana uopće nisam mogla komentirati, zatim sam ostala bez posta i komentara, a sada vidim da je i za večeras najavljen remont bloga, možda ostanem i bez bloga. Of course, ovo zadnje je ironično, ali se uopće ne bi čudila da im se opet dogodi neka slučajna greška i izbrišu blogovi. Nadam se da se to neće dogoditi.

Moram se pohvaliti, PROŠLA sam svoj prvi prvcati kolokvij. Dobila 4!!!! Jako sam sretna i zadovoljna.thumbup

Šaljem vam svima pusu i pozdrav!kiss

Stella


Post je objavljen 24.11.2006. u 11:24 sati.