Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blog1989

Marketing

U gumbiću je bit svega...

Inspirirana gumbićem* odlučih napisati novi post.
Budući da ovih dana nema škole (Bogu hvala na štrajku) cijeli dan koristim za odmaranje od škole i učenja (?!). Tako da jučer provedoh cijeli dan u pidžami, no moj plan da pogledam Rekvijem i Imaš poruku nije uspio jer nisam mogla gledat tv. Tako da se gledanje odužilo na danas, pa će i na sutra.

Misli o faksu su donekle propustili, nisu iščezli, nego su još uvijek tu u mojoj glavi no ipak nisu 24 sata prisutne. I dalje je tu onaj strah, doduše ne toliko intenzivan, jer odlučih dati oduška mojim ionako već iživciranim živcima (pazi izraz, woho!)

Ono što me zaista zapanjilo (in a positive way) jest to da dobih 5 iz Ante. A nisam učila ni 5 minuta. Stvarno. Niti toliko. Ali specoši iz razreda mi ne vjeruju, nego misle da sam učila ko budala... NOT!!!

I da.. Moram se pohvaliti... Danas bijah u Konzumu. I kupila sam si plišanu Kitty!! Ajme kako je super! To je trenutno najvažnija stvar koju posjedujem. Ne mogu ju prestati gledati. Obožavam ju. Moja Kitty.

I da razjasnim misteriju s famoznim gumbićem... Budući da vidjeh jedan super intro za seriju koji je napravila moja frendica s neta, ostadoh zapanjena te ga odlučih pokazati Ani. No njen dial-up je prespor da bi ga reproducirao. Zato joj ja savjetovah da stisne prvi gumbić. No ona mrzi umanjenice, te je stoga naš razgovor idućih 5 minuta ovako izgledao:
Ona: gumbić???
Ja: da, gumbić
Ona: gumbić???
Ja: gumbić
Ona: gumbić???
Ja: gumbić!!!
Ona: gumbić???
I tako unedogled. LOL Stoga mi je novi nadimak na msn gumbić. Opravdan razlog.
A sada... Oprostit ćete mi na manjku inspiracije te je stoga ovaj post tako kratak smijeh
I ta kraj, ostavljam vam sliku svoje danas kupljene Kitty:

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 23.11.2006. u 23:37 sati.