Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bogcuvabudale

Marketing

Nakon dugog vremena

Evo dolazi vrijeme bolesti, prehlada, gripe!! Mene nešto hvata, a neznam šta, sav sam u kurcu, sve me boli, peku me oči, grlo me ubija!! Osjećam se ko da nisam u svom tijelu!! Al valjda će proć, nadam se, pijem punooo čaja, ležim stalno, na toplom sam, Kika me mazi i pazi i zbog toga sam sretan!!!
Nisam već dugo napisao ništa al evo sad mi je mama dala ideju!! Ovako ona je bila sestri na roditeljskom i tamo je bila neka doktorica il tako neš!!! Pričala je o ovisnostima, i naravno kad je mama došla doma počela je sa razno raznim pričama o štetnostima, što ti se dešava kad počneš i sa najmanjom ovisnošću!! I u biti sam se jako začudio jer sam jako puno toga znao i ne samo puno nego i više nego što je stara čula ikad!! Ne znam to jer sam neki frik i čitam o tome i jer me to zanima, ne zato nego jer živimo u takvom društvu u kojem je to postala normalna stvar!! Normalno je zapalit pljugu, kad ti dođe gušt, normalno je da se na partijima gutaju X-ovi ko pez bonboni, povlače lajne speda!! A na posljedice nitko ne misli, svi znamo kako izgleda netko ko se napuši ko životinja i šta se snjim dešava, ako ga ne pukne na veselo i na dobro, onda oni koji su oko njega strahuju za njegov život, al ajde to još nije tako strašno!! Većina zna kako je to kad se netko najede bonbona, ja osobno znam jer sam vukao frenda iz bivše točke kad se napio i nadroksao, al nije to bilo samo to jer se zna da samo jedan extazy uzrokuje uništenje mozga!! U biti lijepo je to dok traje al uvijek poslje lijepog dolazi onaj dio kojeg se ne sjećamo al oni najbliži nama ga nikad ne zaboravljaju!!
Evo recimo zaboravio sam ono što skoro svi konzumiraju, to su CIGARE, i alkoho!!! Toliko su se uvukle u društvo da ih se više i ne oslovljava kao ovisnost!!! I onda na kraju svega pitanje čemu to sve, počne kao nešto što nas zanima pa onda nešto što nam paše a onda nešto bez čega nemožemo, zašto se ne zaustavit na onome nešto što nas zanima i spasit i sebe i sve oko sebe od neželjenih posljedica!!!
POZ.... svima a Kiki velika pusa!!!!!


Post je objavljen 23.11.2006. u 21:20 sati.