Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allgonetohell

Marketing

...lEgEnDa ZwAna "KakO jE zIwOt PoStAO sJeBaN"...

uf...ewo mene iz wanka...e danas je strajk....strajk rules!!!
tribali smo jutros doc ispri skole derat se da ocemo straaajk da bi nan rawnatelj rekao prekrasnu vijest...STRAJK DO DALJNJEGA!!!!! samo tribamo swaki dan dolazit ispri skole da nan nesto melje pa da idemo ca.i tako...bila san u angie zajebawali smo se cili dan onda san oko 6 isla wanka...bilo prokleto glupo pa mi se ne da pisat...samo san razmisljala kako je ziwot sjeban pogotowo sta se ljubawi tice...
a....zaborawila san napisat jednu groznu situaciju iz swog ziwota...pa ewo...

tHiNk PiNk
e,sad...bili ja,vave,iwe,tarky,newe u prime.kupujemo mi lini poklon i zajebajemo se...kad prode kraj nas neka milostiwa gospodica iz viseg drustva njujorskih tinejdera u rozoj majici crnin tajicama,jeans dopizdnjaku rozin grijacima i dolce gabana patikama.imala je lady i plawu walowitu kosu do guzice i odwratan mobitel...sta mislite koji?! ROZU MOTOROLU L6!!! ja nju sinjala i ziwot mi se zgadila pa san fascinirana umanjenon werzijon paris hilton blenila ka tele u sarena wrata.gledan ja nju,gleda ona mene,onako tuznog izraza lica ka da san ja sad izasla iz sirotista,owisnica san o teskin drogama i neman nista osim swoje crne robe i jadnih,izlizanih starki.njoj je u ziwotu super.planira umrit na nekoj dobrotwornoj akciji na dardinu sa 100 godina.bit ce manekenka i imat ce brdo lowe kao i njeni bogataski prijatelji.imat ce i malog pasa,onako jako malog,da stane u njenu rozu koznu torbicu.kupit ce wilu negdje u americi i bit sritna zauwijek.a ljubaw...muz ce joj bit glumac i imat ce bar 4 ljubawnika unatoc muzu.planira 2 djece.musko i zensko.musko ce se zwat william,a zenska angelina...cim napuni osamnaestu(a mozda i prije,jer ce tatica potegnuti veze) prominit ce ime u holly ili chery jer je to tako bogatasko....bljak!!!!! al eto da was ne zamaran wise,iden na drugu temu.


ljUbAw...
e,sad...ja uzasno wolin jednog lika....a swida mi se jos jedan.pa san jesan/nisan prikinila sa jos jednim al sta se njega tice necu wan rec nista nista nista.lik broj jedan je umislljen,prelip i ide mi na ziwce al ga obozawan.br.2.sladak.frend.lip.nije umisljen.
uf...problem je u tome sta nijedan od njih mene nije ni pogleda.dobro,ne ka frendicu...e,a s obzirom da san ja u ljubawi imala toliko tih koma iskustawa da wise nisan u nista sigurna pa ne znan...
ja san ka lipilo za idiote.uwik se swidan nekon bolesnon idiotu kojeg nebi takla ni izoliranin stapon priko interneta.uwik san depresiwna radi ljubawi.iman zakon frendowe,umobolestan ziwot i tako...al swe je to ok...u ljubawi mi ne ideeeee....nikako nikako i opet nikako.ok,ne bas tako nikako.
sta cu ja sad????!!!!! aj pomagajte!...


to bi bilo to od mene...sad ste wi na redu....

kissssssssssssssssss




Post je objavljen 23.11.2006. u 20:00 sati.