Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malitrol

Marketing

Ej......Dobro jutro

Meni se još uvijek spava...umorna sam i neispavana.To nije ok.
Dosadno mi je....Dobila sam naočale. Ljudi kažu da je ok. Moj buraz je reko da je ok, a on mi nikad, ponavljam NIKAD ne daje komplimente. Znači da je fakat ok. Ma da....
Štrajk..kak jebeno...obožavam profesore (samo kad štrajkaju). Reći ću vam kaj se događalo u ova zadnja tri dana.

UTORAK
Jebeno je...dobila sam 2 iz matiše.....!!!!! :-D
Dobila sam 4 i 3 iz kemije
I 2 i 3 iz biologije
I 1 iz hrvatskog....
Ma to je sve ok
Svakog smo pitali za štrajk...Al smo i saznali da moramo bit u školi na nekakvim radionicma....
Glupo. Kaj ne. Pobunili smo se.

SRIJEDA
Napokon je došao i taj dan...štrajk. Osjećao se miris uzbuđenja u zraku (il je to bio miris svlačionica...nismo sigurni)
Došli mi u školu normalno u 8:15...Dosada+uzbuđenje=?
Predsjednik razreda (Roby) išao je na nekakavu sjednicu i dobio je program što je u kojoj učionici. Bilo je tu svega. Od sporta i putovanja do likovnih radionica i glazbene slušaone. Sjebano. Prvih sat vremena smo se dosađivali...užasno. Onda smo s curama iz 2. raz otišli u Runu. Tam smo bili dobar dio našeg vremena. Odlučili smo se vratiti u školu. Brijem da sam pobrala neopravdani...
Onda smo otišli na probu šk. benda. Tam je bila i likovna koja je crtala po staklu. Prvo smo malo slušali kak sviraju, a onda smo se Tara, Mia, Magdalena i ja uključile u likovno stvaralaštvo. Ja i Tara smo crtale ženu....to je jebeno ispalo. I slušali smo probu. Poslije svega tog smo otišli u birc i nakon toga doma.


ČETVRTAK
Došla ja u školu u 9:00 jer su nam tak rekli. I odmah mi je dotrčala Dora da su je snimili i još neku curu. Ne obazirite se. Na vratima škole pisalo je da škole nema...i kaj sad. Niš. Zovem ja Kifče...da odemo na kavu u Zvuk. Otišla sam do nje...I dok se ona probudila....obukla....razgovarala....i jela prošlo je dva sata.U Zvuk smo došli oko 11. Popili kavu i otišli do moje škole. Tam je bilo jebeno...Otišli smo do glazbene učionice...bend je opet imao probu. Kiwi i ja smo sjele iza Tare i Lucije i gledali...zapravo ona je više slinila neg gledala...al ok. Onda smo s njima (Tarom i Lucijom) otišle u dvoranu i zajebavale se......Onda sam ja s Kifčem otišla u Mioc....i onda s njom, i Ramonom u Melin na pivo...Ionda doma.

I to je to...neda mi se više pisat..to bi bilo sve..pozzz!!!











Post je objavljen 23.11.2006. u 19:24 sati.