Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturalyblond

Marketing

Jay-Z

JAY-Z OBILJEŽIO POVRATAK NA MUZIČKU SCENU



Jay-Z ipak nije mogao odoljeti zovu slave, skupih automobila i lijepih žena. Snimio je novi album i održao 24-satni koncertni maraton, kojim je najavio povratak na scenu.

Hip-hop zvijezda prošli je vikend na zanimljiv način najavio izlazak novog albuma i obilježio povratak na muzičku scenu.

Jay-Z je održao 24-satni koncertni maraton, u sklopu kojeg je nastupio u čak sedam američkih gradova.

U jednom je danu održao koncerte u Atlanti, Philadelphiji, Washingtonu, New Yorku, Chicagu, Los Angelesu i Las Vegasu, u kojem je završio mini-turneju.

Nastupi su trajali po pola sata, a pjevač je iz grada u grad putovao privatnim avionom. Koncerte je održao u klubovima i na univerzitetima.

Posljednji nastup, onaj u Las Vegasu, bio je organizovan za elitu. Paris Hilton nije došla, pa su se zato fotografi okomili na njenu sestru Nicky.

Iako je prije dvije godine odlučio prekinuti karijeru, Jay-Z nije mogao ignorisati unutrašnji poriv za pisanjem opakih rima, pa je tokom ljeta snimio povratnički album Kingdom Come, koji će se uskoro pojaviti na tržištu.

Album još nije u službenoj prodaji, a iz Kine mu je već dojavljeno kako neće dobiti dozvolu za nastupe jer su njegove pjesme "pune vulgarnih riječi".











Post je objavljen 23.11.2006. u 15:07 sati.