Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dora001

Marketing

ALOHA LJUDOVI..........

mahwavewave e sorryte kaj vam se nisam tako dugo javljala.. nisam bila u prilici, al sad sam tu!!! smijeh dobro mi je došao ovaj ŠTRAJK...!!!!!!!! njami al u ponedjeljak fala Bogu idem popodne... joj jedna vijest... OŠIŠALA SAM SE...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naughtyeekeekeekeekeek thumbupbang prije pol sata sam frendicom nafrčkala sa figarom i izgleda ko reterdirani MOZART!!!!! hahahahahahabangbangbangbangroflrofl blablablablablablablablablablablabla.
JOJ DA ZNATE KAJ MI SE DESILO.... JOJ KOJI BED.....
kad sam išla šetati svoju dragu hannicu, vani je jako padala kiša i jako....al jako je puhalo,,.....u tren oka jaki vjetar okrenuo je moj kišobran na drugu stranu.. i u tom trenu izašao je ON... naravno ja sam bila prolazila kraj njegove kuće... ha ha a gdje drugdje... nakon što me vidio i nasmijao mi se iz dna duše... samo sam hrabro krenula dalje...a ono puf! nisam vidla i slučajno sam opala u najveću lokvicu vode!!!!! i ON opet nasmijao se iz dna dušice svoje!!!!!!! nadam se da vi znate o kom pričam, a ja se nadam da to nije izbrbljao svojim frendovima..... jer bi se inače ubila.... headbangbangbangbangbangbang lud
a i neš slično se dogodilo i mojoj mariji.... naravno ona obožava plesati i istovremeno se i snimati.. tako je ona obukla sestrine štikle... i lepršali bijeli šos... i neki topič... bilo je ok..!!!! sve ok.. to je spremila na komp,ali nije obrisala baš kako bi se mogla kasnije smijati tomu.... tako je prošlo neko vrijeme i ona je zaboravila na to... i šta drugo bila sam vani s njom...i bio je frand...počela je padati kiša a nikomu se nije dalo ić kući...na sreću mariji nikog nije bilo doma pa smo otišli kod nje.... taj frend je izrazio želju kako bi htio "kopati" po mom kompu,.......tako je slućajno naletio na njenu snimku... i naravno spržio si je to..... ha ha hahablablablabla kasnije smo se vi smijali... al mare i dalje pati i nada se da to nije završilo negdje na internetu..... hahahah smijeh jadne mi!!!!!

ovo vam je šapica........
Image Hosted by ImageShack.us
a ovo smo ja i moja frendica u nekom bircu....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
malo smo i ludovale.....pa evo i slika
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
nije nama lako.......
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ajde ljudovi puffach i čujemo se još.....

Post je objavljen 23.11.2006. u 14:17 sati.