Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/parishiltonfanpage

Marketing

Paris Hilton na Oktoberfestu

Image Hosted by ImageShack.us

PARTIJANERICA Paris Hilton zna gdje se može dobro zabaviti. Trenutno se nalazi u Muenchenu gdje se održava širom svijeta poznati Oktoberfest, a Paris je i Nijemcima pokazala kako se trebaju odijevati da bi bili "in".

Naime, bogata nasljednica poznata je po tome da nema baš ukusa što se tiče oblačenja, pa smo ju mogli vidjeti kako izlazi u halterima, gaćicama i grudnjaku, te u haljinicama vrlo čudnog kroja, te još čudnije raspoređenih boja.

Na Oktoberfestu također je izazvala zanimanje i okupljenih i medija, ne samo zbog svog imena, već i zbog garderobe koju je odabrala za tu priliku.



Paris se na Oktoberfestu pojavila u tzv. "dirndl" haljnici, kojom je bila oduševljena kada ju je vidjela u jednom minhenskom dućanu.

Kako je kazala reporterima u ponedjeljak prije ulaska u veliki šator u kojem se održavala zabava, kupila je čak četiri takve haljinice i jedva čeka da ih obuče.

"Pjevačica" Paris kazala je i kako je oduševljena Njemačkom, te da se odlično osjeća toj državi. "Muenchen je zaista cool grad" - dodala je.

Oktoberfest je počeo 16. rujna i trajat će do 3. listopada.
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 21.11.2006. u 22:14 sati.