Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/snow1ski

Marketing

NATKO I IVICA U KANADI


Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim otputili su se put kanadskog Lake Louisea, gdje su predstojećeg vikenda na rasporedu utrke u brzim disciplinama u sklopu FIS Svjetskog kupa za skijaše.
Ivica i Natko put Kanade su otišli nakon odrađenih treninga brzih disciplina u američkom Copper Mountainu, a ondje ih sada očekuju službeni treninzi spusta.

Ivica Kostelić u Lake Louiseu trebao bi i nastupiti na samim utrkama, i to onoj spustaškoj, predviđenoj za subotu, 25. studenoga, kao i na onoj superveleslalomskoj, predviđenoj za nedjelju, 26. studenoga, dok će Natko u Kanadi službene treninge iskoristiti za brušenje svoje forme u brzim disciplinama, budući da Hrvatska na tim utrkama ima pravo na samo jednog startera.

Ženski dio hrvatske skijaške reprezentacije pritome se nastavlja pripremati u SAD-u, i to u Lovelandu, za utrke koje ih također očekuju predstojećeg vikenda, i to za veleslalom, pa potom i slalom, u od Lovelanda ne previše udaljenom Aspenu.

Kao dan odmora naše najbolje skijašice iskoristile su pritom nedjelju, i to sve osim Nike Fleiss, a koja nadoknađuje nekoliko propuštenih dana treninga, koji su uslijedili kao posljedica upale grla.


Post je objavljen 21.11.2006. u 20:49 sati.