Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/until

Marketing

najslabija karika. danas.
Danijela: dalibore,recite nam nesto o sebi.
Dalibor: pa...dolazim iz slavonije(cenzurirana mjesto dolaska) i bavim se poljoprivredom...i tako...
Danijela: a cime se bavite preko zime,kada nema poljoprivrede? sto radite u slobodno vrijeme?
Dalibor:pa...koljemo svinje!

uglavnom...

slododan dan na fucksu. trebalo je proteci u ucenju ali... izgubio sam puuuno vremena na odlazak kod neke glupe doktorice,jao kako je glupa! i stara. i gadna! prezivio sam jedva i sta ces...vrati se ucenju. max weber te nikada nece iznevjeriti. max w ti zeli biti najbolji prijatelj. dovoljan je samo trenutak nepaznje i on ce to postati. zalijepit ce se za tebe i postat ce dio tebe. zivjet cete u simbiozi. ti i max. dada...

u petak pocinju predavanja za posebne studente poput mene. nakon 2 mjeseca cekanja tog dana. ali to nije jedino sto pocinje u petak. neeee, daleko od toga!! u petak pocinje i strajk na fakultetima!!!!!!!
pocinjem gubiti volju...

prije par dana sam u egzilu u zg osnovao A.S.S.K. par rijeci o tome. anti sexy smile komitet
komitet u par dana broji cak 3 clana i pokusavamo mojoj divnoj prijateljici vratiti daske u glavu. ovom prilikom cu se u ime komiteta javno obratiti Mariji Marijanović (onoj iz bezgrađa, ne iz njemaca. onoj s dugom kosom,malo tamnijom i malo je deblja(ima ih više pa da se zna)).

"marija,divna si frendica i osoba, topla i susretljiva osoba, puna razumijevanja i uvijek ces dati rijec podrške ali moram ti reci nesto. nesto sto se odnosi na tvoju nedavnu odluku vezanu za tvog, recimo, partnera. Marija, glupa si!

p.s.
ajd javi se kad nađes vremena za cugu!;)

precjednik A.S.S.K., B:M.

Post je objavljen 21.11.2006. u 19:45 sati.