Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diana11

Marketing

Pobjede i porazi...
Gledala sam danas neki film... natjerao me da razmisljam o tome sta imam a sta nemam. I zasto se sav moj svjet vrti oko ljubavi... Potpuna sreca za mene ne postoji ako nemam koga da volim

Kazu da se voli samo jednom. Ipak, ja volim po drugi put, ali samo na jedan jedinstveni nacin taj drugi put kao da je prvi puta.

Prvi put, mozda je bilo pomalo djecje iako je trajalo vise godina. Tad nisam imala zacrtane ciljeve niti sam znala sta zelim u zivotu. Imala sam to sto sam imala i nisam znala postoji li bolje ili gore. Smatrala sam da tako treba da bude, da je sasvim normalno da sam sa njim, da imamo planove za buducnost.
Malo kasno sam shvatila da se ne pronalazim u toj buducnosti, da moje mjesto nije tu. Godinama sam zavlacila sebe . To je moj grijeh.
Bog, sudbina ili ko vec, doveo mi je novu osobu u zivot. Ponovo volim i ponovo sam voljena. Ali ovaj put, sam zrelija, mudrija... I imam iskrenu ljubav. potpuno sam ispunjena, pronasla nekoga ko mi odgovara u svakom mogucem smislu. I znam sta zelim, nisam zaslijepljena niti zaludjena. ne radi se o zanosu osjecanja...vec o pravoj ljubavi

ma ljube vooooolimmmmm teeee.....mah

Post je objavljen 21.11.2006. u 10:24 sati.