Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Predsjednik suda iz Pitomače autom traktor odbacio u kanal

Pijani prekršajni sudac izazvao sudar
Autor:Marija Mikolić
Marin je još bio u smrskanom traktoru kad smo mu priskočili u pomoć, a dok smo ga izvlačili van, sudac Begović sjeo je u svoju škodu i činilo nam se da planira otići ili pomaknuti auto da mjesto nesreće izgleda drukčije.
Nas nekolicina zaustavili smo ga i rekli da izađe van, da ne smije nikamo otići. Izašao je van i vidjelo se da je pijan, jer je teturao uokolo. U međuvremenu netko je od susjeda pozvao policiju, ali kao i Hitna stigli su tek 45 minuta poslije komentar je Marijana Mihokovića, jednog od svjedoka nesreće koja se jučer oko 17 sati dogodila na Podravskoj magistrali u Starom Gradcu, nedaleko od Virovitice.

Odbacio ga triput lakši
Nesreća se dogodila, neslužbeno doznajemo, kada je Petar Begović, inače predsjednik Prekršajnog suda u Pitomači, upravljajući škodom favorit pokušao preteći Zetorov traktor za čijim je upravljačem bio 26-godišnji Marin Aragović iz Staroga Gradca. Umjesto da ga pretekne, sučeva je škoda snažno uradila u stražnji dio traktora i odbacila ga u kanal.
Morala je to biti velika brzina kad je škoda uspjela odbaciti tri puta teži traktor i tako ga smrskati. Na sreću da je Marin ostao živ, dijelomice zahvaljujući i dobroj traktorskoj kabini komentirali su mještani koji su, unatoč kiši, budno pratili očevid i koji su na prvi znak mjerenja razine alkohola u krvi vozača škode, za koji neslužbeno doznajemo da iznosi 1,5 promila, javno negodovali.

Svjestan prekršaja
Lakše ozlijeđen 26-godišnji M. Aragović prevezen je u virovitičku Opću bolnicu na pretrage, a policija, koja u trenutku zaključenja ovog izdanja još uvijek obavlja očevid, istaknula je da će se o cijelom slučaju očitovati danas, te napomenula da je ekipa kasnila zbog 6 prometnih nesreća na županijskim prometnicama koje su se dogodile tijekom dva sata. Sudac Begović slučaj je kratko komentirao: Svjestan sam da sam uzrokovao prometnu nesreću.
Fotografije i tekst:Večernji list

Post je objavljen 21.11.2006. u 05:36 sati.