Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dalmatinke

Marketing

..pOsLjEdNjE zBoGoM...

***********************************************

...nisi me bio vrijedan ti,ni jedne noci niti jednog dana moje ljubavi...ni svega onog sto sam tebi dala...nisi vrijedan ti!!!!!!!

***********************************************

=>ovaj post posvecujem decku kojeg sam obozavala a on toga vjerojatno nikada nece biti svjestan!!
Mozda to nikada nisam znala pokazati na pravi nacin niti sam ti to ikada imala hrabrosti priznati ali sam u tebi uvijek vidjela savrsenu osobu i makar sam znala da i ti imas svojih mana,nisam mislila da si u stanju reci takve stvari o meni!
Ja sam kao i svi normalni ljudi samo zeljela zadobiti neciju paznju i osjecati se voljeno i zeljeno..a ti si to protumacio na posve krivi nacin i poceo si me mrziti,a nisi svjestan da sam svaku gupost ucinila jer si me ti na to natjerao svojim ponasanjem i uvredama...Svako lijepo sjecnje na nas sad je zamaglila tvoja beosjecajnost i dvolicnost!!
Toliko me boli svaka ruzna rijec koju si rekao o meni,ali i ja imam svoj ponos pa cu dignuti glavu i nastaviti dalje ne pokazujuci nikome koliko sam zapravo ranjiva kada si ti u pitanju...Toliko si pao u mojim ocima da se vise nemam snage truditi da ti sve to oprostim!!!
Znam da ces jednoga dana shvatiti neke stvari i da ce ti mozda cak i biti zao,ali me tada nemoj traziti jer su ovo posljednje rijeci koje dobivas od mene....ZBOGOM!!!!!!!!!!!


Friendster

Friendster



!vona

(posveceno josipu jakovljevicu)

Post je objavljen 20.11.2006. u 17:45 sati.