Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Jelenji greben

Sat i pol od Zagreba ima prekrasna dolina s brdom srna, srndaća, jelena, muflona, pušmipulija, albino teladi i sve skupa – prekrasno za odvest se za vikend. Zemljište s pripadajućim objektima zove je jelenov greben. Imaju i stranicu na webu http://www.jelenov-greben.si/index.php?slo na kojoj lijepo piše kako vole ekologiju i prirodu i životinje. I da je specijalitet kuće jelenji gulaš. A kako ja volim ekologiju...

Problem je jedino što se destinacija nalazi u Sloveniji, državici u kojoj policajci masturbiraju pendrecima kad vide prekleta hrvaška govna kako voze tri kilometra brže od dopuštenog. Ali kad smo stigli tamo i skužili da gazda zove imenom vođe stada koje onda poslušno zoblju kuruzu s ceste, odmah smo zaboravili na sve blagodati klasičnih zooloških zatvora.

A ima i pivovara u Podčetrtku. Koji je naravno, logično, odmah iza Podsrede ako idete dužim putem preko Brežica a ne kraćim preko Kumrovca.

Ne bih htio ljudima radit reklamu jer su dosta skupi (3 juhe, 2 gulaša, 2 krušne tvrde knedle, 2 kupus salate, povrće za juniora, ledeni čaj i šveps – 250 kuna + harmonikaš for fri), i gulaš im je zakurac (jebo ih papar u zrnu), ali je priroda prekrasna a gobova juha tako perverzno dobra da bi joj najrađe tepao. Baš kao Muf na povratku s Klik-patrole iz Crikvenice kad smo se ubili juhom od divljači u Lovačkom Rogu na početku Stare karlovačke.

Slovenci prodaju majice i krigle na Tita (obratiti pažnju na tipa lijevo iznad Mihe i Juniora zbunjenog krdom srnadi),

kao i sušene gljive, šampinjone v kisu, veprove paštete i jelenje kranjske kobase. Ukratko, njamiii.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Duboko se ispričavam veganima i frutanima kojima je sad stala knedla u grlu, ali knedle od kruha su im užasne.

NajJunior čovječanstva i neki debeli ćelavac s pogledom na srnad
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
će vam valjda dočarat kak to tam je, ne.

Ukratko, Podčetrtek, Olimje, jelenji greben. Lijepo za vidit.


TV-riper

Par reklama tjedna...

1. Thomy majoneza
Nerviraju me sendviči koje reklamni kreteni rade kako bi njima izgledali što slasniji. Jebote, imam usta a ne garažu. U šta da naguram onu sendvičinu s reklame? Reciklator? To krava ne bi zažvakala...


2. Twix
Za razliku od snikersa gdje se sve više pederčića šprica šmrkovima po krovovima, ova je neusporedivo debilnija.

Dakle, dva pederka vide na prozoru radio. Onda slijedi deset sekundi radnje koje ne vidimo jer su ih naši vrli kratioci srezali pošto Twix nema para za 30-sekundnu reklamu nego samo za 15. Znači, pederčići vide radio, primaju se nimalo pederski za ramena i plešu od sreće vlakić po cesti. U sljedećoj sekundi cijeli grad pleše vlakić, svi smo sretni, Tomislav plače, mljacka se slasna čokoladica, huraaaa!!!

Jad i bijeda.


3. Ali tu je i reklama mjeseca
Dorina – kljasta obitelj

Jebote, jel neko rekao tim ljudima u Krašu da rade najgore reklame na planeti? Koji im kurac znaći ono ćoravo, šuplje oko koje namiguje i guta kocku prozirne čokolade?

Dorina, čokolada za ljude s IQ od jedan do dva?
Dorina, za ljude koji nemaju više od dvije moždane stanice?
Dorina, za retardirane i nesretno zaljubljene?
Dorina – niste samo vi jadni!

Kaj je najgore, desetljeća užasa iz Kraša nemaju ni najmanji trend napretka. Oni misle da je to dobro? Isuse!?!??!


Emisija tjedna
Domino day
Tanja Jurić u izdanju «nadrkana sam ko kobra kad mi speglaju kosu» i neki nesretnik bez dara za suvislu komunikaciju prenose dva mjeseca spreman TV show – obaranje milijuna pločica domina. Inače igru kineskih i inih penzića. To je kao wow. Pedeset aseksualnih debila dva mjeseca slaže plastične pločice po podu švapske dvorane da bi ih onda srušili i sami sebi pljeskali zbog toga. I onda nadrkana i nesuvisli to prenose kao da je nešto važno i veliko? "I sad ćemo vidjeti najzanimljivije detalje...". Bolje je stoput pijanog Mutića sa Zlatne epruvete slušat...

Svejedno, veseli čovjeka kad vidi da i predsjednici razreda mogu ostvariti svoj san... Sjećate se onih nesretnika iz škola koji su trenutno nestali kad se odlazilo u srednju ili na faks? Jebote, ja ne.

Ali je vjerojatno puno njih plesalo i veselilo se kad je pao i trinaestmilijuntni domino u vulvu Mona Lize s nacrtanom prostatom Michaela Jacksona u bojama spektra... Fakat. Dan bivših predsjednika razreda. Svašta.

PS. Molio bih lažne moraliste da mi ne seru što sam tri minute u poluvremenu tekme gledao domino dan. Isto ko što pogledam deset minuta Big Brothera tjedno. Dosadni ste više...

Aj živili!


Post je objavljen 20.11.2006. u 12:02 sati.