Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wrunga

Marketing

Svirka i južina

Prođe i sviranje i čitaje, sve prolazi, samo nikako da prođe južina. ne znam jesam li jedini kojeg je umorila i usporila...

Ali, u četvrtak nije previše smetala. Ako nešto nije bilo kako treba, bilo je to do nas, a ne do južine. Ovaj put bilo je znatno više sviranja i pjevanja nego čitanja. Ispričavam se svima koji nanekim mjestima nisu dobro čuli Legolinino čitanje zbog moje preglasne gitare, ali na pozornici nije se tako činilo. Stišavao sam se, ali to očito nije bilo dovoljno.
Ne mogu obećati da će u budućnosti gitara biti puno tiša, ali Legolina će sigurno biti glasnija.
To je jedna lijepa vijest - U SC-u je i propjevala, spontano, iako je bilo predviđeno da samo čita. Otela je papire s tekstovima Braletu-picopevcu i brzo se snašla u glazbenoj radosti. Stoga je unaprijeđena u čitačicu-pjevačicu i odsad će nastupati s nama kao integralni radosni dio.

Druga radosna vijest ta je da nam je usluge ponudio i Mario, koji će radosno udarati po bas gitari s četiri debele žice.

Eto, u jednu večer udvostručismo članstvo.

Što se sviranja tiče, izveli smo osam kompozicija, od kojih četiri možete poslušati u svemiru, a sve su dostupne na malom službenom sajtiću.

Bilo je tu i četverostruko izvođenje epohalne kompozicije Pa se vrte avangardnog modernog kompozitora Tobića Tobića, kao i dvije kompozicije skupine Krš, Sirotinja i Kahva, od kojih je posljednja izvedena na bis, na izričito traženje radosne publike.

Izvještaj sa svirke možete pronaći kod Suzy Q, ona mi se, kao i dobar broj blogera koji se pojaviše, nije ni prijavila kako bi mi platila piće, što nije u redu, nikako. Napominjem da svima koji se izjasne kao siromašni, piće plaćam ja, to jest moj brat, jer ja obično zaboravim novčanik.

I tako. Do viđenja, nadam se da se opet vidimo.

DODATAK - sutra imamo prvu poluprobu s novim članstvom, uz to napravih i skice za dvije nove stvari. Velika je novost ta da je jedna od njih potpuno ozbiljna. jednom se i to moralo dogoditi.

DODATAK DODATAK: Svi koji misle da sam ja dobar i skroman čovjek, neka pročitaju ovo.

Post je objavljen 22.11.2006. u 16:07 sati.