Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Seka i drame oko mobitela..

Odmah da se unaprijed ispričam za ovaj post jer neće biti bogznakaj budući da sam ja još strgana od petka.. Danas cijeli dan nisam ustala iz kreveta nakon što sam došla s Tuškanca.. sveee me boli (što od tolikog ležanja, što od umora..)
Uopće nemam kontrolu nad sobom, moram se prisiljavat za bilo koji pokret tijela =)))

Nego da "sredim" prvo tu dramu s mobitelom pa ću preć na Sekicu..
Naime, moj tatica želi novi mobitel..
I tu počinje priča.. Pa, recimo da on i nije neki stručnjak za bilo koju vrstu tehnologije.. prvi mobitel je izgubio, drugi su mu ukrali, treći je strgao (redoslijed nisam sigurna).. tako da smo mu mi (buraz i ja) nakon tih, u to vrijeme novijih modela, odlučili uvaljivat svoje nakon što bi sebi kupili nove.. i tako smo mu prije nekih godinu dana uvalili nokiu koju je do tad imala majkica.. i on bio zadovoljan jer mu neko vrijeme nismo dali da se približi mobitelima =D ali sad već dulje vrijeme prigovara i traži novi.. Rekoh ajde dobro, stvarno nije u redu da ja imam tri, buraz dva, stara u potpunosti zadovoljna sa svojim jednim, još dva stara stoje onako bezveze, a mi njega ostavili s tom nokiom..
I dobro, dat ću ja njemu jedan od svojih...
Ovaj.. nije ga ni on dobio, morao me prvo odvest u shopping (i da nisam slučajno čula prigovore, pa tata ti je -ovo, ono.. =)
Dala ja njemu da bira između moje nokie i samsunga.. i normalno, izabrao samsung (jer je preklopni!!!) unatoč našim preporukama za nokiu koja je meni puno draža, a i bolja..
No, dobro, nije u tome problem..
Problem nastaje kad je on zaželio da mu svira Škoro iliti njegova Milo moje.. i sad ti njemu objasni da taj samsung nema mp3 i da N E M O Ž E..
mislim, stvarno smo grozni, meni svira Neda Ukraden i Nisam ti ja.. burazu njegova pjesam, a on ne može dobit svog Škoru.. (šta bi tek rekao da vidi napravicu koju "Sesvećanin" ima, taj sigurno može svirat Škoru.. ahahahahhaaa.. kurim malo ;-)
Smijeeeeehh...

Hm...
SEKA ALEKSIĆ =))
-dakle u Bestu, 17.11.2007.
-ispunila očekivanja, barem moja
-odlična atmosfera
-dosta poznatih (čak i onih ne očekivanih)
-bila s dragim mi ljudima (Mirjana: Vidi ooonog.. ahahahahha.. odee..)
-dobro se provela
-i sad bi kao trebala to malo detaljnije ("proobaj.. a daj probaj.. ajdeee.. ma proobaj.. ... a kaj nema mjesta? Ovaj.. ups" =))
ma strgana sam.. možda u sljedećem postu.. možda ne..
ukratko bilo je lijepo, zahvaljujem svima koji su mi osigurali dobar provod ;-)
idem vas malo komentirat i OPET u krevet..
:-*
pa-pa

P.S. Svi tvoji milioni.. =))


Post je objavljen 19.11.2006. u 20:47 sati.