Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stellaland

Marketing

...blogland...

Blogosfera, mnogi blogovi na domeni blog.hr. Nije jedina u Hr ali mi se čini da na blogu.hr ipak piše najviše ljudi. Ima ovdje raznih blogova, raznih ljudi, raznih stavova. Šarolik je naš blogerski svijet. Neki su ovdje kako bi olakšali dušu, neki kako bi izrazili misli i stajališta, neki pišu od decidiranim temama, pa čak i područjima. No, moram se i osvrnuti da ima puno klinaca sa "supach blogovima" koji su blog otvorili/očeli pisati samo kako bi bili in/cool/pratili modne trendove. Možda se zapitate kako to da je Stella počela pisati? Dugo vremena uopće nisam ni znala za postojanje blogosfere, blogera i blogova. Kad sam se upoznala s ovim terminima jednostavnim klikom na www.blog.hr i na neke blogove upoznala sam se kako stvari stoje. Blog sam prvenstveno počela pisati kako bi izrazila svoje misli i osjećaje. Blog je moj elektronički papir, moj virtualni dnevnik. Moj mali kutak. Stellin kutak.
Možda sam u zadnje vrijeme prečesto pisala o faksu, palo mi je neki dan na pamet. Ali tada sam shvatila da me faks ovih mjesec dana najviše nekako i zaokupljao. Faks je u svakom slučaju velika promjena. Događaju se mnoge stvari : upoznavanje novih ljudi, sklapanje poznanstava i prijateljstava, neke pak drage ljude ne stignemo više toliko često viđati, javlja se neki novi način života, novi tempo. Dani ispunjeni kavama, predavanjima, učenjem, netom, smsom, telefonom, spavanjem.
Malo sam skrenula možda s teme, možda i nisam. Još jedan sam član blogosfere, bloglanda, i to mi je jako drago.
Dragi ste mi i svi vi, moji blogeri, koje čitam i koji mene čitate.
Volim s vama dijeliti svoje stavove, razmišljanje, probleme, sreću i sretne događaje, snove i želje.

Pusa!

Uživajte u vikendu!

P.S. Ovaj post je copy-pastean od jučer, kao što znate blog nam je doživio probleme jučer, pa bi se bez c-p post izgubio. A i nisu radili komentari, sad bi trebali nakon osvježavanja oliti novog-starog posta.

Stella

Post je objavljen 19.11.2006. u 11:52 sati.