Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bordeaux

Marketing

Zime (još uvijek) nema, štrajka i prijevoda će bit!

Zima, ona prava, još uvijek nije stigla. Ta činjenica me poprilično nervira, s obzirom na to da nemam neku "prelaznu" jaknu. Odnosno, proteklih smo godina iz ljetne odjeće ulijetali u pernate jakne te isto tako u proljeće iz pernatih u ljetne jakne. I tako sam ja sad već mjesec dana na čudu. Nosim neke tanke majice jer na njih moram stavit pernatu jaknu. I onda jučer vidim neku fora jaknu za 519 kuna i odlučim ju ne kupiti jer mi se čini skupa. Uf. I sad me to kopka i kopka. Ta trgovina i danas radi. Možda bih mogla...

Enivej, štrajk najavljen u prethodnom postu mogao bi se izgleda dogoditi u srijedu. Meni je već sad muka zbog svih izgubljenih sati nastave. Svima nam ta riječ "štrajk" dobro zvuči (ja se i u ovom slučaju pripojim učenicima :D) ali na kraju je to sve jedno veliko ništa. Treba nadoknadit sve sate koje smo izgubili. Subotom. Bljak. Fuj. Itd.

Ou maj Gad. Umalo zaboravih! Prošlog sam tjedna položila ispit za stalnog sudskog tumača za talijanski jezik! Još prisega, tabla na glavnom cesti :D i mogu počet zarađivat! Hehehe.
Stoga, koristim priliku da se oglasim na vlastitom blogu: ako vam treba kakav prijevod... Tu sam!

Lijepi pozdrav! ;)


Post je objavljen 19.11.2006. u 09:15 sati.