Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifeless2105

Marketing

...in time we'll learn...

Image Hosted by ImageShack.us

Pozdrav cijenjena publiko i vi pred malim ekranima (ufuravam se u Antoniju iz Pig Bradera=).... ja sam bolesna, imam temperaturu, grlo me boli, nos sam sav istrugala jer ga stalno brišem, glava mi puca od prevelikog zraka u njoj i tako... sad ne mogu ni na trening, a trenerica će me tući jer više ne smijemo izostajat jer ubrzo imamo nastup.... jeeeeeeej =)

Glava mi je pluto, koža mi je skaj...
U tvornici na nebu oblak kuha čaj...
Svi znaju da u ponoć započinje dan...
Moj je bioritam neprekidan san...


Naj frendica mi OPET u bolnici završila! Bili su je operirali! Jebote, ovi naši doktori su stvarno u kurcu! Bila je već u 10.mjesecu i sada opet, a kada je bila u 10. mj su joj rekla da je slijepo crijevo, ali su se predomislili pa su rekli da je nakraju nešto s jajnicima, i sada je opet u bolnici, pa su joj na početku rekli da su bubrezi, ali su joj nakraju operirali slijepo crijevo! SaHnjo, kako ti je bez crijeva sad? Hehe... Wa ha wee wee =) Joj... ma volim ja nju puno puno =)

Ja hoću nešto što počinje na P...
Bilo bi lijepo kad je poželim je tu...
Ja želim nešto što fura me na nju....
Na nju....


Ne znam ni šta da napišem...
E da...
Fade away, pa normalno da se NE ljutim! To je tvoje mišljenje i ja ne želim utjecati na njega tako da se nadurim ili šta ja znam... Ti znaš da te ja poštujem i da mi puno znači kad mi iskreno kažeš ono što misliš =)

Budim se u podne, dižem se u dva...
Ja sam tek na vrijeme prije Simposna...
Svi znaju da u ponoć započinje dan...
Pjevam za sebe, a mislim na vas...


A Black Pantera, e sorry šta se nismo našle kada sam bubana =( Drugi put ćemo, ali me grize to što se nismo dobro ispričale da mi kažeš šta ima s B...khm...khm =)=) Hehe.... *evil smile*

Ja hoću nešto što počinje na P...
Bilo bi lijepo kad je poželim je tu...
Ja želim nešto što fura me na nju....


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 18.11.2006. u 18:26 sati.