Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/medena9

Marketing

neka od najtežih životnih pitanja :

ZAŠTO LJETO PROLETI, A ZIMI NIKAD KRAJA? da.. mislim da se to mnogi pitaju i uvijek će se pitati. Albert Einstain je jednom rekao :" dok se udvarate lijepoj curi, sat vremena prođe u sekundi. a kad sjedite na usijanoj žeravici, sekunda se čini kao sat."
eto tako je i sa ljetom, jer sve što je lijepo kratko traje i uvijek će tako biti, nažalost....

MOGU LI MUŠKARAC I ŽENA BITI SAMO PRIJATELJI?
oko ovog sam se pitanja dosta raspravljala sa profesorom iz vjeronauka i uporno tvrdila da takvo prijateljstvo postoji, jer zašto ne bi moglo biti muško-žensko prijateljstvo... i na svoju ruku se uvjerila da ipak to baš i nije točno :) na kraju sam završila s dečkom s kojim sa bila jako dobra frendica 3god. i zato je takvo prijateljstvo moguće možda nakratko. no želite li da takvo prijateljstvo potraje, morate barem malo jedno drugom biti odbojno.

ZAŠTO JE TEŠKO PRIZNATI DA SMO POGRIJEŠILI?
zato što često uključuje rečenicu "žao mi je", što je još teže izreći. tijekom povijesti ljudima je bilo lakše prestati pričati s drugom osobom, tući se, klevetati, pucati i bacati bombe ( iako toga naravno ima i danas..) nego se jednostavno ispričati. i meni je nekad teško izreći te 3 riječi ali vjerujete kasnije se osjećaš kao da ti je pao kamen sa srca i lakše ti je, zato bez straha, treba naučit priznat grešku i ispričati se...



Post je objavljen 18.11.2006. u 16:38 sati.