Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

pEtaK

Petak je, jos pol sata pa vikend pocinje, navecer idem na korean bbq i u tiki bar, danas stigla plata, pa da se proslavi. Preko vikenda cu stavit slike...by the way koji je nabrzi nacin da se stave slike na blog ali u malo manjoj verziji nego orginal...ove slike koje sam do sada stavljao su bile male origigi pa ih nije bio problem stavit, ali ove sa tripa su dosta vece pa ce mi uzet pol sata svaku da ih uploadam?
Kao sto sam prije pisao sutra je Seve u gradu angela, pa u mom srcu vlada velika euforia, iako mislim da cu se ipak odlucit otici gledat clipperse...
prilozen je clancic sa monitor.hr-a.

Wall Street Journal: "Hrvatski majstori medijske manipulacije"
Američki dnevnik Wall Street Journal objavio je jučer uvodnik pod naslovom "Hrvatski majstori medijske manipulacije" u kojem se navodi da su mediji i premijer Sanader obmanuli javnost pogrešno prezentirajući izvješće Europske komisije o Hrvatskoj. "Šteta je što Europska unija ne prevodi svoja izvješća o zemljama kandidatima na njihove jezike. Budući da je izvješće o Hrvatskoj objavljeno jedino na engleskom jeziku, građani Hrvatske nisu upoznati s njegovim potpunim sadržajem", piše Wall Street Journal. Hrvatski majstori medijskog "spina", a tu newyorški dnevnik izdvaja premijera Ivu Sanadera, odlučili su izdvojiti iz europskog izvješća jedino opća mjesta, gdje se govori o "napretku u provedbi reformi", ali ne i kritike poput ovih: "Vlada ne posjeduje strategiju za izvođenje reformi", "ne postoje jasna zakonska pravila o izbornom procesu kao niti o formiranju vlasti na lokalnoj razini"... Vijest o ovome objavio je i Glas Amerike. Izvještaj o napretku je dostupan na siteu delegacije Europske komisije u .pdf formatu.
Ciao!
B

Post je objavljen 17.11.2006. u 01:33 sati.