Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yavanna

Marketing

Obiteljske veze

Kad smo već tako blizu blagdana koji okuplja obitelj, možda je vrijeme da vam na neki način pokažem zašto se kod nas obitelj ne sastaje.
Kao prvo ja i moja starija sestra imamo dvije mame i dva tete. Imamo i mlađeg (polu)brata.
Kao i sve familije nekad nas je bilo prvo dvoje (mama i tata) na godinu dana, pa troje (mama, tata i kći (sestra)) tri godine i pol, pa četvero (mama, tata, sestra i ja) tri godine i pol. Zatim se tata preselio i bilo nas je tri (mama, sestra i ja) plus dvoje (tata i zla maćeha). I šest godina nakon tri (mama, sestra i ja) plus troje (tata, zla maćeha i braco). Pet godina nakon nas tri smo postali četvorka (mama, sestra, ja i mamin striček). Osam godina nakon zla maćeha je tatu preselila na jedan dio kuće i pregradila kuću. Sad su i oni razdijeljeni na jednog (tata) i dvoje i pol (zla maćeha, braco i povremeno neki striček).
Istina mama i striček sad ne žive sa sestrom i sa mnom, ali mi se nismo rastali, pa to ne broji. Uostalom sestra i ja imamo i zeca, ni njega nisam ubrojala, a i mama i striček imaju pesa, i njega sam izostavila.
Uglavnom nas imam puno. I ne brojeći tetu, bratića, sestričnu i njihove. Nisam ubojala ni dečka i njegove. Ni ne trebam i s ovima već imam pune ruke posla.
Mama i tata se normalno razgovaraju, čak i tata i mamin striček se razgovaraju , ali nekako mama i zla maćeha nisu u nekoj komunikaciji. Ako pripazite na razvoj događaja sve će vam biti jasno.

Lijepi pozdrav i sretne obitelji. J



Post je objavljen 17.11.2006. u 08:31 sati.