Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dominus

Marketing

JUBILARNI br.3

Pozdrav svima.... Da znam nisam nista pisao neko vrijeme ali razlog je to sto nisam bas imao o cemu pisat. Dobio sam neke prituzbe od ljudi koji traze novi post, titovi pioniri su zatrazili novi post i najavili promjenu imena u tuðmanovi sljedbenici .
stvarno nista previse zanimljivog se nije dogadjalo. Neke novosti su da sam opet dobio "A" iz kontrolnog iz engleskog, i postigao 88% iz ekonomije iz kontrolnog (drugi najbolji rezultat u razredu). I tako sljedeci tjedan je ovdje dan zahvalnosti poznatiji u Hrvatskoj kao "onaj dan kada ameri jedu puricu" tako da nemam skolu srijedu, cetvrtak i petak. Sada ja imam produzeni vikend kao sto ste i vi imali za svi svete .
I tako, prosao je jos jedan mjesec, jos jedna desetina, 3/10 je proslo 7/10 je preda mnom. Ali ide vrijeme, fora je ovdje, dobro je, upoznajem puno novih ljudi, polagano sklapam prijateljstva, skola je lagana, glava mi je prazna, ne brinem se oko nicega, ako se i brinem to su obicno slatke brige , brige kakve bi svaki covjek pozelio.
ali falite mi svi i jedva cekam da vas vidim sve. covjek ne zna sta ima dok to ne izgubi, makar nisam ja nista izgubio ali svako jutro kada se dignem u 7 se sjetim da bi da sam doma sada bio u morcicu, ali svako jutro mi to padne na pamet, smijesno je to.
I tako to je to od mene do ovog vikenda kada cu ponovo pisati. pozdrav svima

Ide vrijeme

tu je bila slika :-))

blog je imao nekih problema, izgubili su se neki komentari i neki postovi. ja nemam prevelike stete:
pozdrav



Post je objavljen 17.11.2006. u 06:09 sati.