Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobilasi1

Marketing

When They All Come Crashing Down, They Find a Back Door Out of Life

Danas mi se svijet srušio! Dođem doma, sve super, počeo mi je "vikend", sutra idem na Evanescence, sve savršeno... Ucrvat ću se, nemam kaj radit, pa sam po Ivoninom savjetu stavio DVD u palyer, kao fil će me opustit (HP4)... I dalje sve savršeno.
I onda je zazvonio telefon.
Javlja teta da je sve otkazano. "MOLIM???" Retardirana agencija (Urban Travel, a moguće da sam nešto pomiješao) uopće karte nije nabavila, a izvlače se da nema dovoljno zainteresiranih. madmadmad Ajde molim te! A niš drugo ne mogu ponudit jer je koncert rasprodan. I taj je zadnji u nama bližoj Europi, ima još jedan u Londonu, al je i taj rasprodan.
Al se mi ne damo zajebat, vratili su nam pare i sutra u deset krećemo autom, pa ćemo stat pred stadion/dvoranu i probat nabavit karte, ostave ih par baš za dan koncerta, a probat ćemo i od preprodavača. Ak nađemo samo jednu, ulazim sam, ak dvije, ja i teta, a nadamo se da ćemo nać i za kuma jednu... Drž'te nam figeee!!! zaliven Ak niš, valjda bu bilo makar majci tam... i vidjet ćemo (opet) Beč... zaliven

Post je objavljen 16.11.2006. u 21:28 sati.