Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/halubajke

Marketing

Vale: "Ej, ajmo napisat post!"
Teja: "Ma ni me voja..."
Vale: "Daj, ionako niš ne delaš po celi dani! Aaaaaaaaaaaaaaajde, neka te pukne inspiracija!"
Teja: "Pa neka pukne tebe inspiracija..."

...i tako dalje, u nedostatku inspiracije, stavljamo svoj dijalog na msn-u kao početak posta headbang

Ovaj post će bit o našim nadama, snovima... željama... Ne nekim životnim ciljevima, ne... Samo o trenutačnim željama... Ono, površnim, tipičnim teenagerskim... banalnim... Zapravo je smiješno kako smo se nas dvije uspjele nać u jednoj gotovo istoj situaciji (ljubavnoj... khmmmm... ne- hormonalnoj cerek) U stilu- kao, budeš s nekim, i to bi trebalo bit to- gotovo, the end- wtf? Do you want more?! Al to nije gotovo... Već mjesecima nije... i nije... I život nam se svodi na zamišljanje nekih situacija, dovodimo same sebe u neke čudne situacije (obično u određenim busevima... ah, kurijeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rofl)



Ponašamo se kao klinke u 5. osnovne... Jao, jao i š'a je najbolje... Ma da je to bar neka zaljubljenost, nešto više... Ne to je sve samo... samo ona želja da dobijemo nešto što nemamo, što želimo i što nam je zanimljivo samo zato jer to nemamo... I jer ne smijemo jer se neke stvari u ovim područjima mogu ljudima obit o glavu... I onda smo zaključile kako ćemo pustit to, like who cares, never mind.. I taaaaako to je trajalo par dana... Onda je opet krenulo... "Ne, ne... Ja ne mogu tako, ja ne želim tako, ja tako neću, ja ŽELIM njega... bla bla bla"

I od onda (što će reći već dobrih 2 mjeseca) smo zaključile kako se nećemo "borit" protiv toga nego kud puklo da puklo... Što opet je i nije pametno... Jer možda se na taj način riješimo nekih stvari, završimo sa svim tim, možda konačno kad dobijemo to što želimo (dokažemo sebi da možemo dobit to što želimo) shvatimo kakvu smo glupost napravile, u stilu- was it really worth it? A nikad se ne zna kako bi "druga strana" reagirala na to... Zaključak- jel se isplati izgubit nešto što imaš zbog jednog (ne)promišljenog postupka? Khmmm... Pa javit ćemo vam kako je to prošlo, u svakom slučju, za sada ostavljamo tu temu otvorenom još nismo sigurne... rolleyes Toliko o tim nekim željama s kojima su povezani i snovi i naša buuuuuujna (i često totalno bolesna) podsvijest- Teja je npr. nedavno sanjala da se vozila u busu, u kojem je bježala po šumi od nekog/nečeg... Vozač je bio medvjed, a ona je na sebi imala kupaći i pancerice (sick)... Dok Vale sanja khm... ljepše snove o kojima nećemo u javnosti... cerek

Next post- školski problemi.. yeah, VaLe & TeJa postaju štreberice ili ne baš"


Post je objavljen 16.11.2006. u 21:27 sati.