Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Igra mačke i miša

U početku upoznavanja neke osobe, često dodje do igre mačke i miša ili principa toplo-hladno ili eng. hard to get. Cure su sklonije tome i neke naprosto uživaju u tome, dok dečkima to često ide na živce. Nisam uopće toga bio svjestan, dugo vremena. Kada se vratim u prošlost, mnoge sam si šanse s curama upropastio, upravo zbog toga.

Cure, najviše zbog ugleda u društvu, ne mogu si dopustiti, da ih neki dečko lako osvoji. Zatim, mnoge cure, koje su prije povrijedjene, teško stjeću povjerenje i nikako ne žele, da ih netko uzima zdravo za gotovo. Postoji još razloga, zašto cure to čine.

Evo par ženskih misli s jednog foruma na ovu temu:

“Te igrice toplo-hladno, zaista imaju efekta i po mom mišljenju su neophodne na početku. Samo što i to zna dosaditi malo nakon nekog vremena, meni barem postane naporno to glumatanje. Stalno glumiš ono da ti nije previše stalo, vidiš da se on pali na to....ali poželiš pokazati malo više emocija.”

“Znači, ja volim igrice..volim osjetiti da sam željena ali i da nemam sve zdravo za gotovo.”

“Samo, žene su takve, vole igrice.. ne sve, ali dosta njih..”

“…a i trebaš se znati povući pa se vratiti.”

“Ok. Dakle ti prvo daš do znanja a onda se povlačiš i počneš se "zezati". To ti je ovako teoretski predobro i evo "moj san" jer je cura u prvu ruku sigurna da je samo ne zezaš a u drugu dobije tu čar odnosno ona "crazy" zaljubljenost duže traje. Ali...”


Može li mi neka ženska osoba, objasniti zašto žene to rade? Koji su dublji razlozi za to? Zašto žene smatraju, da je to neophodno na početku? Što se time postiže? Da li žene uživaju u tome i zašto?


Kada se pojavi takva situacija, kada se neka cura tako ponaša, što bi bilo najpametnije da učinim?

Imam svoje mišljenje o tome, ali zanima me vaše!




Post je objavljen 15.11.2006. u 22:03 sati.