Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

obični post

eo prođe još tjedan dana i vrijeme je za novi post. jeste primjetili kako u zadnje vrijeme sve nekako simetrično radim. pogledajte kalendar i pogledajte prošli mjesec i sve će vam bit jasno. ok.

prošli četvrtak sam bio s kolegom gorupom na rukometnoj tekmi OSIJEK - ZAGREB u dvorani zrinjevac. osijek u plavim dresovima i šorcovima a zagreb u bijelim šorcovima i dresovima. vidio sam i ćelenku drage ćošća koji je izravno komentiro za hrt+. zagreb ne da nije igro s prvim sastavom. nego je igro s drugim sastavom :)

evo vidjeh na republičkom blogu da se često koristi imagašakov slajdšou pa ću ga i ja napravit..



prvo poluvrijeme dosadno do boga. onda kad je osijek gubio 3 razlike (kod rezultata 11-14) spiker je prbudio publiku. a i u publici je bio jedan vatreni. bogara, jebe jovića, jebe joviću sve, skida se zaražava svog susjeda na tribini i uz pomoć ruku skandira O SIJEK O SIJEK. smijo sam se. vrlo. još onda kolega gorup dok ovi viču osijek, on je viko ZA GREB. i tako. bili smo ludi. onda sam ja počeo one moje šeme sa utakmica kad gledamo 2. žensku rukometnu ligu u vinkovcima... šeme tipa: ole ole kod svakog dodavanja, vikanje OOOOOP kad treba pucati ili kad treba izaći iz obrane, vikanja jezgrovitog MRŠ kad sudac nešto zafrkne i tako dalje.

utakmica je završila neriješeno 26-26

ispričavam se prijateljici ivki što nisam usliko horvata izbliza :)

---

u subotu kirbaj u privlaci. bili u kafiću imenom kengur... cajka za pobljuvat se. jedan te isti cd cijelu noć skoro. bilo je i tuča i podosta krvi i prema neprovjerenim informacijama jedan smrtni slučaj. dečko kojeg su istukli pao je u komu i umro. :(

pozdravio bi sve koji su bili sa mnom tamo: krule, gorup, robi, brajko, sofija, penava, jurićka, šiša, martina J., lusa, brata i njegovu ekipu (plenjo, tomo, damjan, vida, njegova cura, i bratova cura), i one koje ne znam baš al nije važno, juniore iz kvarta (toni i fićo)... ako sam koga zaboravio kamenujte me. za kamenovanje sam slobodan svakog četvrtka od 17-18 sati. sa pauzom u 17:05.

pozdrav ljudi!

Post je objavljen 15.11.2006. u 20:56 sati.