Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

U županiji 50 registriranih ovisnika o heroinu

Dr Slavko Sakoman, voditelj odjela za ovisnosti u Kliničkoj bolnici "Sestara milosrdnice", održao je predavanje na temu „Primarna prevencija zlouporabe droge“. Uz ravnatelja odgojno obrazovnih ustanova i koordinatori školskih preventivnih programa. Predavanje je održano u organizaciji Ureda državne uprave u Virovitičko – podravskoj županiji – Službe za društvene djelatnosti, te uz suradnju Centra za prevenciju ovisnosti Virovitičko – podravske županije, gdje je u predavanju sudjelovao i Miroslav Venus. Predavanjem je započelo i obilježavanja ovogodišnjeg mjeseca borbe protiv ovisnosti koje traje do 15. studenog do 15. prosinca.
Župan Zvonimir Šimić i njegov zamjenik Đuro Matrovina razgovarali su dr Sakomanom, voditeljom Odjela za ovisnosti u Kliničkoj bolnici "Sestara milosrdnice" i jednog od najvećih hrvatskih eksperata za sprječavanje i borbu protiv ovisnosti.
Tom prigodom dr Sakoman je pohvalio svoje suradnike u Virovitičko – podravskoj županiji koji rade na sprječavanju ovisnosti. Naglašeno je da na području županije ima pedesetak registriranih ovisnika.
- Vidi se da se u Virovitičko – podravskoj županiji radi na sprječavanju i prevenciji ovisnosti. U taj program smo krenuli prije sedam godina i rezultati su vidljivi – kazao je Sakoman.
Župan Zvonimir Šimić istaknuo je značaj sprječavanja ovisnosti, te naglasio da će Virovitičko – podravska županija uvijek davati punu potporu za borbu protiv te pošasti.
Virovitica.net

Post je objavljen 15.11.2006. u 17:35 sati.