Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sport u Pitomači

Nogometpitomača
Prošla subota bila je rezultatski neuspješna za pitomačke sportaše, ali je dojam o sportskom vikendu popravljen već u nedjelju.Pitomački su nogometaši u subotu, u susretu petnaestog prvenstvenog kola III. HNL – istok, gostovali u Osijeku, gdje su sa visokih 1:5 poraženi od ekipe NK «Olimpija». Za NK «Pitomača» nastupili su: Majurec, Crnec, Arapinac, Ivančić (od 73. Mikec), Mrzlečki, Miloš, Šafran, Bujanić, Čolić, Lulić (od 48. Veličan) i Škvarić (od 81. Dikšić). Jedini pogodak za pitomačane dao je Čolić. Idući vikend donosi još jedno gostovanje i to kod NK «Slavonac» u Starim Perkovcima.
Kadeti i juniori NK «Pitomača» u nedjelju su u utakmicama dvanaestog kola IV. HNL – sjever za kadete i juniore, bili domaćini ekipama NK «Mladost» iz Ždralova, te su pobijedili u obje utakmice: kadeti sa 2:1, a juniori sa 4:2.
Pitomački pioniri svoje susrete četrnaestog kola IV. HNL – sjever za pionire, odigrali u subotu kao domaćini ekipama NK «Varteks 2» iz Varaždina. Gosti su bili veoma uvjerljivi, te su pobijedili u svim kategorijama pionira: U-10 sa 1:4, U-12 sa 0:7, a U-14 sa 0:2.
NK «Croatia» iz Grabrovnice u jedanaestom, posljednjem jesenskom prvenstvenom kolu IV. HNL sjever, podskupina istok, u subotu je gostovala u Čazmi, gdje je poražena rezultatom 0:2, dok su općinski nogometni predstavnici svoje jedanaesto, također posljednje jesensko kolo u II. ŽNL Virovitičko-podravske županije, prema rasporedu odigrali u nedjelju. Nogometaši NK «Sloga» iz Kladara na gostovanju u Brezovici kod domaćeg NK «B.N.K.» pobijedili su domaćina sa 2:1, dok je NK «Mladost» Stari Gradac kao domaćin sa 1:0 pobijedio ekipu NK «Graničar» iz Okrugljače.
Rukometpitomača
Prva ekipa ŽRK «Pitomača», u subotu je kao domaćin ugostila ekipu ŽRK «Tvin-Trgocentar 2» iz Virovitice, u utakmici šestog kola III. HRL – sjever 1, te je poražena sa 22:31. Za prvu ekipu ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Šimić (7), Rončević (2), Habijanić, Kožarić I. (5), B.Lovrin (1), Kapitan (2), Petković, Janeš (1), Veličan, I.Lovrin, Šandor (1), Mioč (4) i T.Kožarić. Idući vikend prvoj ekipi donosi posljednje kolo lige i gostovanje u Koprivnici kod rukometašica ŽRK «Podravka 3».
Druga ekipa ŽRK «Pitomača» u nedjelju poslijepodne u susretu osmog kola Međužupanijske rukometne lige - skupina Bjelovar, gostovala je u Kutini kod ekipe ŽRK «Lonia 2» i pobjedom od 23:19 nastavila seriju nepobjedivosti u ovogodišnjem prvenstvu, čime su jesenski dio sezone završile na prvom mjestu bez izgubljenog boda, budući su mlade pitomačanke u posljednjem prvenstvenom kolu idućeg vikenda slobodne. Za pitomačanke su nastupile: Kovačić, Habijanić (2), B.Lovrin (3), Filipović, Kapitan, Petković (2), Veličan, I.Lovrin (1), Šandor (5), Mioč (10) i T.Kožarić.
Kuglanjepitomača
U osmom kolu ovogodišnjeg natjecanja u III. HKL – regija istok, kuglači KK «Pitomača» na svojoj kuglani uspjeli su osvojiti bodove u susretu sa vodećom ekipom lige kuglačima KK «Papuk» Pakrac-Lipik, nanijevši im prvi prvenstveni poraz rezultatom 6:2. U ostvarenju četvrte ovosezonske pobjede KK «Pitomača» nastupili su Tot 487 (osvojen bod), Rakijašić 494 (osvojen bod), Filipović 497, Zvonarić 518 (osvojen bod), Kovačić 512 (osvojen bod) i Švarbić 497, za ukupnih 3005:2897. Iduće kolo kuglačima donosi gostovanje u Donjem Miholjcu kod kuglača KK «Obrtnik» Zdenci.
Stolni tenispitomača
Jučerašnja nedjelja donijela je pitomačkim stolnotenisačima utakmice, 7., 8. i 9. kola III Hrvatske stolnoteniske lige za muške. Na turniru koji je odigran u Kutini STK «Pitomača» pobijedio je u dva, a poražen je u jednom susretu. Pitomačani su pobijedili stolnotenisače STK «Sisak» sa 4:2 i STK «Graničar» iz Slavonskog Broda sa 4:3, dok su poraz doživjeli od stolnotenisača STK «Strmac» iz Nove Gradiške sa 2:4. Za STK «Pitomača» nastupili su I.Mioč, D.Rešetar i D.Matoničkin.
Pitomača.hr

Post je objavljen 15.11.2006. u 17:13 sati.